Jultrött

Gud, jag är helt slut nu efter tre fullspäckade dagar. Jag och Mosan kom just hem från mellandagsrean, där vi mötte Veronika. Jag, mitt jävla pucko glömde kontrollera att hon förstod att vi skulle ses i Frölunda och inte i stan, så stackarn ringde mig från Nordstan och undrade vart vi höll hus. Då skämdes jag. Men hon kom fram till slut i alla fall, hehe.
Snormycket folk och VÄRDELÖST rea-utbud var det. Men jag hade ju trevligt sällskap i alla fall och Moa var SÅ duktig och gnällde inte fastän vi gick där i flera timmar, kunde till och med käka lunch utan några större protester från hennes sida, ljuvliga unge! Fick köpt en blus till mig själv i alla fall, en rutig skjorta till Mosan från HM och sen ett par jeans och en blommig tröja från Name it.

Julafton var SÅ MYSIGT! Vi fick sovmorgon till 07.20, bara det är ju häpnadsväckande. Sen kom pappa vid lunch och vi käkade och han agerade tomte, Moa blev lite avvaktande och klängde sig fast på mig men det var inga tårar eller hysteriska skräckupplevelser i alla fall, hehe. Sen kom mamma och lillsys och det öppnade paket efter paket efter paket- hela golvet var fanimej täckt.
Jag fick pengar, en ny mobil (yes!), bodybutter och en parfym från Bodyshop, ett presenkort och trosor. Fick även en behå i på tok fel storlek och lite för små strumpbyxor, så mamma skulle byta det åt mig. Finfina grejer!
Mosan fick följande:
- Flera pussel, ett med Iggle Pigge som hon älskar.
- Flera böcker.
- Den talande teletubbiedockan som hon blir helt lyrisk av.
- Småbilar.
- En gigantisk nallebjörn.
- En knallrosa babypulka.
- Lilamönstrad tröja från Me Too med matchande manchesterleggings.
- Mumin hängsleklänning och tights.
- Blårödrutig klänning.
- Rosa kofta från FIX.
- En söt grå blus med smock.
- Mysdress från Alfons.
- Lila manchesterkjol.
- Leksakstelefon med snurrplatta.
- En träclown som man trär ringar på.
- Träklossar med magneter i.
- Duplo.
- Badleksaker.
- Pennor och block.

Jösses, det känns som om jag har glömt något nu. Pengar fick hon också såklart från diverse släktingar.
Vi gjorde tabben att öppna julklappar precis samtidigt som Kalle, så det blev inget direkt fokus på det men fan vad mysigt det var hela dagen. Mosan var i sitt essä. Julmaten blev JÄVLIGT lyckad och skinkan blev kanon i år, jag är ingen hejare på den i vanliga fall.

Igår firade vi jul med Mikaels släkt och alla kusiner. Skitskoj! Det blir alltid värsta infernot med alla bebisar och barn som springer omkring och för oljud, men det är ju så det ska vara på julen! Moa är väldigt poppis bland sina storkusiner, dom gillar att hon hoppat sig fram så kul på knäna. Lille Sebbe sprang omkring hela dagen igår och ropade "Jag vill leka med Moa, jag vill leka med Moa", sen gjorde han pruttljud åt henne så att hon nästan skrattade ihjäl sig. Kul att hon ockå kan gå nu så att hon kan hålla lite tempo som dom andra, hehe.
Kul var det i alla fall, och vi fick med oss en rolig DVD hem, Mikaels föräldrar hade spelat över alla gamla videokameraband från när han och hans syskon var små på DVD, så det skrattade vi åt hela kvällen igår. Hade ingen aning om att man kunde göra så, det måste jag fixa med alla fräcka videos från när jag var liten.

Samtliga bilder ligger ute på facebook, det tar ju hundra år att ladda upp här.









 

Kommentarer
Postat av: Sara

Nu kräver jag snart en uppdatering! Hoppas ni alla mår bra!

2010-01-03 @ 20:09:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0