Fredag! YEEES!

Inatt sov jag med lill-Mosan. Vaknade av att jag hade min arm över henne och att hon inte andades! Flög upp helt livrädd och hann tänka alla möjliga hemska tankar när jag insåg att jag hörde minisnarkningar från henne och att hon låg åt hel håll, det har blöjrumpan jag hade kramat och inte känt några andetag ifrån istället för ryggen. Konstiga bebis. Hon fick i alla fall ligga kvar så resten av natten tills vi gick upp. Jag fick skjuts till jobbet idag, fan vad skönt. Det är svinkallt ute och jag har strumpbyxor.

En trevlig aspekt med att jobba är att man verkligen uppskattar helgerna. Men å andra sidan sett så får jag lite helg-ångest och känner att jag måste hinna med en miljon saker dom två fjuttiga dagar jag är ledig, så det blir ju inte speciellt avkopplande.
Fick frågan igår vad jag jobbar med och jag sitter på kontoret på en mottagning på sjukan med läkarsekreterare, jag har dock den vackra benämningen "kanslist". Jag jobbar mest med att lagra journaler som ska till arkivet, sen delar jag ut posten mellan avdelningarna och lite annat smått och gott. Så jag har ju hand om remisser, provsvar och liknande och då blir man lite av en hypokondriker minst sagt.

Imorgon ska vi till Frillesås och fira Mikaels syster som fyller år, det blir trevligt med alla galna små kusiner som kan röja runt med Moa. På söndag ska jag baka lussekatter och pepparkakor och försöka hinna med en sväng till Frölunda Torg och få tag i dom sista julklapparna, jag fattar inte när jag ska hinna det annars. 
Vi har för övrigt försummat vår chokladkalender i år som jag så troget köpte hem. Den har legat bortglömd i skåpet ovanför kylen och igår hittade vi den och samtliga luckor 1-9 öppnades på en gång- Mikael åt upp alla när vi kollade på film. 
Det blir nog bättre om några år när Moa får käka choklad, barn är ju stenhårda med sånt där. Nästa år ska jag börja göra en paketkalender till henne också, det fick alltid jag när jag var liten.

Nu ska här jobbas! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0