Vattenkammad

Glömde ju lägga upp ett par ytterst söta bilder från förra veckan. Ja, jag vet att det är lite Adolf över det hela men ändå så oförskämt sött!







I natt har det varit ett väldigt pipande från spjälsängen och sen vaknade hon 05.40 i vanligt ordning, lyckades få henne att somna om i sissådär en kvart till men fick sedan vackert släpa mig upp, Mikael fick sovmorgon idag och sover än, det gör även lillfis som somnade vi 09, så hon har sovit extremt länge nu, nästan två timmar. Tror jag det, när man inte kan sova på nätterna och dessutom ska gå upp mitt i natten och låtsas att det är morgon. Undrar om hon kommer sova längre på morgonen när det blir mörkt ute igen? Jag ber en stilla bön att så är fallet.

Har så smått börjat grubbla på vad lillfis kan tänkas önska sig i födelsedagspresent, det börjar dra ihop sig nu!
Har bara kommit på följande:
- Lära-gå-vagn (och det har hennes farmor och farfar redan köpt...).
- En skogsfamilj, eller Sylvanian family som det så fint heter (och det ska ju jag köpa).
- Gosedjur eller docka från "I drömmarnas trädgård".
- Höst/vinterkängor.
- Kläder, man kan aldrig få nog av bebiskläder.
Det är allt, en väldigt diffus lista. Ska nog inte önska några leksaker till henne, för hon ledsnar väldigt, väldigt fort. Hon tycker ju ändå det är roligast att försöka sabotera vår elektronik, idag slet hon loss tangent nummer fyra från min laptop, tecket "<". Suck. 

Nu börjar jag bli jävligt hungrig, så nu får resten av familjen vakna. Vågar inte slammra i köket när Moa sover, för oavsett hur hungrig man är så väcker man ICKE den bebis som sover.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0