Söndag

Dagens stora händelse:
Moa har bajsat på toaletten! En mamma i vår tråd inne på familjeliv.se skrev att hon brukade sätta sin son på toaletten efter att han käkat så att han fick bajsa och det lät ju helt galet men idag efter en portion pasta med broccoli, ostsås och gräslök så satt lillfis och klämde och pustade i matstolen så jag förstod att det var bajs på gång. Så då satte jag henne på toaletten (bara synen att hon sitter på toaletten är ju festlig!) och hejade på och sympatistånkade lite och efter någon minut bajsade hon tamejfan!  Det kanske inte låter så imponerande men vi tyckte att det var skitkul!
Det är ju hur smidigt som helst, jag ska lätt sätta henne där efter lunchen varje förmiddag så får hon uträtta sina behov om hon behöver det, skönt att slippa byta blöja och FRAMFÖRALLT, gud så skönt för henne att bajsa i det fria och slippa bajsa i blöjan, det är ju inget jag avundas henne direkt. Fräckt!

Annars har det inte hänt mycket som vanligt, jag och Moa var och handlade förut inför herrns födelsedag i morgon. Han önskade sig marängsviss i år igen men det fick han inte, hehe. Tyckte att det var lite tråkigt men köpte istället marängtårtbottnar, banan, grädde, chokladsås, chokladströssel och daimkulor. Glass har vi i frysen så det får bli någon form av marängsvisstårta. Har en känsla av att det kommer bli ganska svårt att ha glass i tårta om man inte slänger in den i kylen förstås, eller kommer allt bara att smälta ändå eller vad tror ni? I värsta fall får vi ha glassen vid sidan om, så slipper jag få några nervösa sammanbrott.
Det var ganska varmt ute i dag förvånande nog, svettigt och äckligt. Tycker att det räcker med väderväxlingar nu, är som sagt inställd på att det är höst redan och skulle uppskatta om man kunde få en hint om vad man ska klä på sig i fortsättningen, jag orkar inte vela mellan tunna sommarkläder och tjocka tröjor samt jeans. Så vädret; bestäm dig!

I dag har vi haft taco-night framför teven, det funkar inte riktigt att ha tevemiddagar nu för tiden när Moa är vaken, speciellt inte om man äter tacos för det blir aningen kladdigt att hela tiden tvingas avbryta ätandet, slänga ner sin tacos på tallriken och springa efter henne när hon saboterar.
Men ack så gott var det, kan varmt rekommendera pineapple-salsan. Inte den vanliga tacosåsen med ananasbitar i dock, den här är gul och ljuvlig. Nu blev jag fan hungrig igen.

Stå tillgodo med bilder på sovande, änglalik bebis och vaken, galen bebis- redo att sätta igång att sabotera:




Kommentarer
Postat av: Therese

Skönt att gå direkt från blöjan till toan, ingen mellanlandning på potta=)

2009-08-03 @ 09:55:24
URL: http://frupettsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0