Tisdagkväll

Jävla horhockey som ställer in Desperate Housewives ikväll, det är veckans teve-höjdpunkt helt klart. Jag HATAR hockey, det finns tamejfan inget tråkigare, som tur är verkar mestadels av matcherna numera gå på menlösa kanaler- precis som det ska vara. Släng över all jävla sportskit till en enskild kanal så slipper resten av befolkningen få sin kväll förstörd.
Det finns INGEN sport som är värd att kasta ett öga på, live-fotboll är det enda jag uppskattar och det beror väl mest på stämningen, öl i plastglas och hejarramsorna.
Jo, gymnastik är kul att titta på, men det är mest för att det är så spännande att se hur nära alla är att knäcka nacken av sig och att skaka på huvudet åt att nästan samtliga gymnaster heter Svetlana, är 1,50 cm långa och har tränare som står och stirrar elakt och att man nästan ser hur tränaren i fråga gömmer en ridpiska bakom ryggen. Stackars ryska barn, börjar i cirkusskola när dem är nyfödda och kommer inte ut förrän dem vunnit guldet. Ja, så brukar samtalen här hemma låta. Då är jag fan hellre smidig som ett kylskåp och småfet.

I dag var jag först och handlade på ICA och gjorde en rejäl tabbe, är så van vid att ha min store starke karl med mig som bär en massa kassar medan jag kryssar fram med vagnen att jag inte tänkte mig för utan köpte alldeles för mycket tunga varor. Fick tryckt in en hel del under vagnen som tur var, och stackars Moa fick ha en paket med toalettpapper på sig i vagnen, det tyckte hon var roligt att klösa på med sina små rakbladsnaglar minsann.
Sen köpte jag årets påskägg, som jag givetvis inte kunde gömma ett par dagar utan överlämnade till Mikael så fort han kom innanför dörren. Köpte en överdrivet stor godispåse också, så godisen fick inte plats i ett snyggt guldägg som jag spanat in så jag fick köpa ett stort fult ägg med ett lamm på istället, som tur var så är det ju innehållet som räknas.
Fan vad svårt det är att köpa lösgodis till andra, vet ju själv att man alltid får en massa konstigt äckelgodis i sina ägg- de där godisbitarna som man inte tror att någon vettig människa äter. Vidrigast måste de små glansiga sockeräggen vara, och det verkar ALLA köpa. Men inte jag, istället satsade jag på chokladhyllan till herrn. Är verkligen inte chokladmänniska själv så jag var väldigt förvirrad och tyckte inte något såg gott ut, det enda jag kände igen var kinapuffar, center och romerska bågar, så det plockades på. Sen fick han en massa pussmunnar och en jättestor grön gelékrodil som fick ligga högst upp.
Minns när jag och mina väninnor var unga (-yngre) och köpte påskägg till varandra och kom överens om att köpa lösgodis för 150 spänn var och sedan dela upp det på tre (vi var fyra stycken), så att vi alal fick tre jättestora påskägg. Men så fick Tina för sig att ha godislöfte precis just då och önskade sig tuggummi istället, så hon fick tre ägg med extra-tuggummin. Det såg kul och väldigt sorgset ut.

Eftermiddagen ägnades åt att göra ett storkok på potatis, morot och palsternacka till Moa. Sen raserades dock den planen när tillbringaren till min mixer SPRICKER när jag häller i hela härliga blandningen, det var lite varmt kokvatten med så jag antar att det var det som var boven. Men vad fan? Ska en jävla PLASTTILLBRINGARE spricka av lite varmt vatten? Helt jävla sanslöst. Så jag och Mikael satt och löste av varandra med att mosa skiten med potatismospressen. Och NEJ, det blev inte slät puré. Skitmixer!
Nu överväger jag att sova, men vet inte om jag vågar för vampyrbebisen kanske sätter igång igen och då blir jag väldig, väldigt ledsen.

Godnatt på er, njut av er skönhetssömn alla pojkar och flickor som inte har bebisar som lurpassar i mörkret! 

Kommentarer
Postat av: Emily ♥♥

Ja.. kan tänka mig att man vänjer sig. Allt är så nytt och känsligt nu :-)

Men beskyddande är man nog alltid verkar det som! Vore la iofs konstigt annars ? Haha.



Eller hur jävla hockeyfan. Ärligttt.. det ända braiga som skulle gå va ju Desperate Sur som fan



Ja jag får väl passa på o njuta, det kan ju ändras när som helst!!! =) Hoppas du fick sova bra inatt!

Kramar från oss.

2009-04-08 @ 07:42:29
URL: http://emsiss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0