Tisdag

Men hallå, INGA kommentarer på de finfina smyckena jag visade bild på igår? Är det bara jag som har ruggigt dålig smak eller vad är det frågan om?

Idag har jag varit ute på "äventyr" utan bebis. En kort tripp till Frölunda som visade sig bli lång, för bussen dök aldrig upp. Stod och lyssnade på tre tanter i busskuren som beklagade sig om diverse krämpor, lite tröttsamt men jag fick i alla fall tips på att välling kan bota magkatarront, det ska jag lägga på minnet. Hur som helst dök ingen buss upp och jag höll på att frysa arslet av mig, till slut ringde en av tanterna Västtrafik och buss 95 var som bortblåst tydligen, så den kunde vi få vänta på i evigheter. Jag valde då att ta bussen åt andra hållet och byta till spårvagnen, en av tanterna följde med mig över och vi beklagade oss över trafiken och vädret med vi väntade.
Väl framme i Frölunda hade hela köpcentrumet invaderats av närmare hundra (och då överdriver jag inte), extremt påfrestande små barn som sålda majblommor. I kön på apoteket var det sissådär tio ungar som ställde sig i en halvcirkel nedanför kassorna för att ingen skulle kunna smita ut utan att bli påtvingad en jävla majblomma. Hemskt roligt att kasta upp en paket Pevaryl på bandet med en stor publik utanför ("jag har svamp, jag har svamp").
Sen hann jag kika lite i affärer innan bytet på busskortet gick ut, såg en söt Barbapappaklänning på Åhlens som jag vill köpa till Moa och två par söta ballerinaskor med kilklack till mig för endast 199:- styck. Gillas.
Sen blev det en sväng på Hemköp, fyndade billiga skivor med entrecoté, en massa ölkorv och turkisk yoghurt som jag hade planerat ska bli Moas nya mellanmål tillsammans med lite bär. 

Mikael och Moa har städat medan jag var borta, han har slängt ALLA mina veckotidningar, den räven. Det hade i alla fall gått ypperligt här hemma trots brist på den ömma modern, det käkades nötkött med morot för fullt när jag kom hem och sen var det dags för Moas eftermiddagsslummer så idag har jag haft det väldigt glassigt. 
Dags att fixa lite käk snart, tror att det blir en extremt spännande köttfärssås med pasta idag. 

Kommentarer
Postat av: Karin

Åh tack söta du, vad snäll du är :)



Ja hon tänkte nog inte efter så mycket innan hon talade tror jag, stackarn :)



Allt bra med er? Kram!

2009-04-22 @ 13:06:13
URL: http://albinsmoder.blogg.se/
Postat av: Karin

Åh vad härligt, det kanske är en bra sovardag idag. För Albin vaknade för en stund sedan efter att ha sovit 2 timmar! Och det var ett tag sen :)



Ja det är fasen inte kul. Man önskar att man kunde ta över. Så jobbigt när man inte kan hjälpa till mer än vad som går och så störd sömn såklart. Nä fy, jag hoppas att det ska repa sig lite nu.



Kram!

2009-04-22 @ 13:48:37
URL: http://albinsmoder.blogg.se/
Postat av: Emily ♥♥

Jag hoppas det och vi måste ändå fixa sängplats för magnus måste vara med för jag kommer ju inte kunna klara att ta hand om honom..men men, det löser väl sig.



Ja, riktigt sant det där med vänner men man får väl bekanta sig mer med mammor, mest dom man har gemensamt med just nu :D Hoppas ni har det fiiinttt

.. Kraaamm

2009-04-22 @ 15:49:39
URL: http://emsiss.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej!

Fina smycken!

Barnsmycket med namn och telenr var ju smart.

Ringarna jättefina även om jag har svårt för ringar med stora stenar på "höjden" (skulle vara så rädd för att stöta i nånting så att den går sönder eller kännas obekvämt i vantarna :-))

2009-04-23 @ 10:08:18
URL: http://dixiequeen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0