Söndag-Påskdagen

Sitter med en klump i magen, är så orolig för Moa. Febern är nästan borta och hon är som vanligt mestadels av tiden men hon äter inte alls lika mycket som vanligt och blir jätteledsen emellanåt. Fattar fortfarande inte vad som är problemet, det verkar inte vara öronen (hon reagerar i alla fall inte när man knackar på örat) och inga tänder syns till än i alla fall. Hon sov helt okej i natt i alla fall, men det känns inte bra ändå. Och då värker mitt mammahjärta, det verkligen värker.

Igår var det inget vidare påskfirande får jag väl erkänna, men mysigt det var det!
Lagade en STOR frukost med omelett och korv och rostat bröd och grejer, sen begav vi oss ut på promenad för att handla, Ica Blomman (ja, det heter BLOMMAN, fråga mig inte varför) var givetvis stängt så vi fick bege oss till Marklandsgatan, det var inte populärt hos Moa som dessvärre blev kinkig och ännu argare av att solen sken henne rakt i ögonen och mössan hasade ner hela tiden, så jag fick dra barnvagnen baklänges hela vägen och det tog lång tid. Hon var ännu argare i affären men blev nöjd när hon fick tugga på min handväska och leka med en paket gröt när vi var färdiga. Årets påskmiddag blev thaimat, har ju varit så löjligt sugen på det länge nu. Vi tog två olika rätter och delade på här hemma, herregud vad gott det var.
På kvällen blev det chips och dipp och två filmer, först "Marley och jag" som var skitmysig, ljuvlig hund och Jennifer Aniston som jag är lite sådär hemligt kär i, och jag GRÄT. Sen kollade vi på en kul tonårskomedi som heter "Sexdrive", det är alltid kul med tonårsfilmer.
Idag har vi varit hos svärföräldrarna och ätit middag, galet gott. Som vanligt åt jag såna mängder att man skäms men ändå inte kan låta bli att ösa på mer, har faktiskt aldrig träffa en person av kvinnligt kön som äter mer än vad jag gör. Jag var beredd på att få vända i dörren när vi kom dit för Moa var jättegnällig innan vi åkte men när vi var där och hon fått sova var hon go och glad igen. Sen chockerade hon mig med att nöjt sova på en madrass i sin farmor och farfars sovrum i nästan två timmar, utan napp, utan kudde och utan sin mjukishund Bassi Bo 2. Hon som är så sjukt kräsen med hur hon sover här hemma, jag var så stolt så stolt. Det var faktiskt skönt att få sitta och tjöta i fred också, det ska erkännas.
Men sen när hon vaknade verkade hon må dåligt igen, fortfarande ingen hög feber men kinkig och inte alls på bushumör, hon skrattade inte ens när Mikael pruttade henne på halsen som hon älskar:(. När vi kom hem var det bättre men hon vägrade än en gång äta innan nattningen, jag fick i henne kanske 50 ml efter mycket trugande, och då hade hon ändå inte ätit mat till middag utan bara frukt och ingen gröt. Varför äter du inte allra käraste barn? 

Nu verkar hon sova gott i alla fall, må hon slippa vakna upp och skrika hysteriskt i natt också...
Här är lilla sjuklingen, man ser verkligen att hon inte mår bra på ögonen...

 

Kommentarer
Postat av: Litetdahl

Hmm... Kan det inte vara tänderna ändå. Min lilla dotter som är två veckor yngre än din Moa fick sina första två tänder för en månad sen. Veckan innan gaddingarna bröt upp var helt hemsk med en bebis med riktigt "kort stubin" och dålig sömn. Plötsligt var det vasst i underkäken och när tänderna brutit upp blev allt mycket bättre igen.

2009-04-13 @ 08:24:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0