Sömnstrejk

Ja, det har vi haft här idag. Men nu sover bebbsan till slut (peppar, peppar!) och jag hoppas att hon sover en låååång stund- hemsk mamma va?
I förmiddags städades det, minst sagt på tiden. Moa är numera uppgraderad från räddhare-bebis till normal bebis då hon inte längre är rädd för dammsugaren (däremot är hon rädd för aluminiumfolie av någon anledning, men det är en annan historia). Mikael har fått något slags städryck och har tvättat sex maskiner tvätt sen igår, så nu hänger det klädesplagg överallt i hela lägenheten, vilket ger mig en klump i halsen får jag erkänna, har någon slags fix idé att saker ska ligga på sin rätta plats.
I alla fall flöt allt på som vanligt till klockan blev 10, Moa hade ätit sin gröt, fått ny blöja och det var dags för hennes förmiddagslur. Spenderade två timmar med att få henne att sova utan resultat, hon var superpigg. Till sist var hon så gott som sovande och jag stoppade ner henne i sängen med nappis... Sen tar det cirka 30 sekunder innan det tjoas och fnissas innefrån sovrummet. Så vi ger upp och beger oss ut på promenad, det är ju ett säkert kort.
Vi gick ut klockan 12- kl 13.15 somnar Moa ÄNTLIGEN efter totalt ointresse att sova trots att hon såg helt groggy ut. Jag var så arg! Har fått en våldsam attack av PMS och har dåligt tålamod rent allmänt, och dessutom somnade hon när vi var ca 100 meter hemifrån, försökte tvinga Mikael att släpa upp hela vagnen för alla våra åtta trappor för att hon inte skulle vakna när vi lyfte ur henne. Men hon sov vidare i sin säng efter att vi kom in i alla fall- i en halvtimme!

Sedär ja, nu vaknade hon igen efter cirka 15 minuter sömn, det var någon JÄVLA HORKUKTELFONFÖRSÄLJARE SOM RINGDE, IGEN!!! EN MILJON JÄVLA SAMTAL OM DAGEN!!!!!!!!. Strålande.
Vi har i alla fall ätit "heta" räkor med aioli och vitlöksbröd till middag. Det var gott.
Nu ska jag ställa mig och banka huvudet i väggen.

Kommentarer
Postat av: Josefin

Hm, jag har ett nummer här hemma någonstanns så man kan spärra alla telefon-försäljar samtal. Ska leta reda på det, så kan du få det :D

2009-04-20 @ 18:32:20
URL: http://josefinz.blogg.se/
Postat av: Josefin

Ja, det var nog det numret jag menade :) Ja, det är väldigt skönt att slippa, eftersom dem alltid ska envisas med att ringa runt 20 när Vincent gått och lagt sig...

2009-04-20 @ 18:41:40
URL: http://josefinz.blogg.se/
Postat av: Emmi

Det är la samma som Josse menade, men nix är ju aldrig fel. När jag hade flyttat hit ringde folk flera gånger om dagen. Nu var det grymt längesedan.

020-27 70 00

2009-04-20 @ 21:31:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0