Sjukling-update

Åh vad jag är glad, idag var Moas temp nere på 36,5 grader i morse efter en hel natts ostörd sömn! Efter att jag fått henne i säng UTAN MAT vid strax före 22 igår så sov hon till 06.50 utan ett endaste pip, behövde inte ens stoppa in nappen!
Dumma, dumma mig som gick och la mig för sent och inte tog chansen att sova några timmar extra, men huvudsaken är ju att lillsnutt helt klart är på bättringsvägen! Lycka!
Det enda jag har att klaga på är väl att hon vägrade äta gröt nu precis, men hon gillar ju faktiskt inte gröt och den nya sorten vi köpte smakar faktiskt skit... Det är någon fruktgröt från HiPP som jag hade höga förväntningar på men yuck... Den smakar salt och är inte i närheten som god som äpple-pärongröten från Semper som smakar grädde eller äpplegröten från Nestlé som har lite muslismak över sig men är god ändå. Hon åt i alla fall lite banan och apelsin och somnade sedan sött.

Till Litetdahl som skrev en kommentar:
Jag misstänker att du har rätt, att det trots allt är tänderna som är på väg. Hon är ju snart sju månader och det borde ju vara på väg, har kikat en massa i munnen idag (höll på att skratta ihjäl mig när jag drog upp överläppen på henne och kikade för hon blev skrämmande lik en siameskatt, ska försöka ta ett kort på det...) och det syns inget ännu, fast när dem väl ploppar upp kanske det går fort? Tandköttet är knöligt på två ställen i överkäken, där de så kallade vampyrtänderna ska sitta sen, det vore ju vansinnigt roligt om hon fick dessa tänder först!

I dag ska vi grilla igen, enligt SMHI skulle vädret inte vara på topp idag men än så länge skiner solen i Göteborg. Himlen ser något gråaktig ut men vi har ju faktiskt tak på balkongen om det skulle krisa. Funderar starkt på att köpa en markis, det blir så varmt på balkongen när den riktiga sommaren sätter in att man knappt kan sitta där på kvällen utan att få värmeslag, dessutom är det en granne som har markis som alltid satt ute och åt där i somras när vi gick förbi och det såg vansinnigt mysigt ut, som en egen liten uteservering utan brölande fulla människor och cigarettrök precis överallt.
Käre gud vad jag längtar efter en cigarett... Mitt hat mot alla rökare blir verkligen värre och värre för jag blir bara mer och mer avundsjuk samtidigt som jag blir förbannad över att dem förpestar min tillvaro och tusen resor värre- Moas. Nej, någon rökande morsa tänker jag då aldrig bli, får väl plocka fram ciggapaketet lagom tills jag är sissådär 45 år och alla barn har flyttat hemifrån...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0