Onsdag

Blir nog ett kort inlägg för jag misstänker att Törnrosa vaknar snart, hon har redan sovit en bra stund.
TACK OCH LOV så var natten helt okej, stoppade in nappen tre gånger men det var allt, sen vaknade hon vid 6 men jag lyckades få henne att somna om till 7, vilket känns som en mycket rimligare tid att kliva upp. Fan vad skönt att ta igen lite sömn, även om jag känner att jag fortfarande ligger back på sömnfronten.

Som ni ser så har vi försökt ta lite påskkärring-kort idag, vilket gick åt skogen... Jag lyckas visst alltid pricka in fel tillfällen när jag ger mig på såna projekt för hon var icke på humör, inte sur eller så men hon totalvägrade titta in i kameran trots att jag hoppade runt som en skållad råtta och flaxade och tutade med hennes pekbok. Nej, hon ville bara slita i sjalen runt huvudet och äta på sitt påskägg som jag tyckte skulle bli en trevlig rekvisita, uppenbarligen tyckte Moa att den var ännu trevligare.
Men söt det blev hon! Och jag tyckte att det blev ett rätt kul kort ändå, har mejlat runt det till diverse släktingar nu. Synd att inte farmor behärskar en dator, för hon hade blivit eld och lågor. Hon hade ramat in julkortet på Moa som vi skickade sist jag var där och dessutom gett kortet en hedersplats bland alla fotografier på barnbarn och släktens hundar. Så funkar det när man är sötast i stan.

Till anonym som undrade om situpsen:
Jag är alldeles för klen för att köra 50 stycken på en gång, så jag har spridit ut det över dagen. Passar på att göra 15-20 åt gången när jag ändå ligger och leker med Moa som en klubbad säl på golvet. Fast nu är jag rätt säker på att jag gör dem på fel sätt, för SATAN vad ont i ryggen jag har fått, försöker verkligen se till att använda magmusklerna när jag drar mig upp men det hjälper uppenbarligen inte, ryggen gör ont som fan!
Mikael har en sit-upsbräda (ja, tydligen finns det sådana) där man ligger i en sjukt äcklig vinkel med knäna om kanten och drar sig upp som om man hängde knäveck i något jävla träd. Det är säkert jätteeffektivt men det verkar helt livsfarligt för en otränad kvinna med noll sinne för balans. Lyckades göra en upphävning sen sprang jag därifrån i panik.
Såhär ser den ut, men man kan höja upp ena änden vilket min kära sambo gjorde så att den lutade i stort sett rakt ner:


Kommentarer
Postat av: Anonym igen

Vad har du sett för förändringar på magen sen du började göra sit-ups??

2009-04-08 @ 11:18:33
Postat av: Hanna

Måste säga att jag "diggar" din blogg, så jädra skön är den! :D Sitter och småfnissar hela tiden, du skriver så sjukt bra! :)

2009-04-08 @ 15:19:03
URL: http://hannalinneal.blogg.se/
Postat av: Josse

Ja, det var skönt att det inte blev någon långdragen feber! Magbild är på väg :D

2009-04-08 @ 20:05:30
URL: http://josefinz.blogg.se/
Postat av: Hanna

Ne det stämmer bra det. :P Det tog slut för knappt ett år sedan.. Känner du honom väl? Jättesöt dotter har du också :) /Hanna

2009-04-08 @ 20:51:32
URL: http://hannalinneal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0