Måndag

Idag har jag och bebis varit på shoppingtur. Tanken var att handla något TILL MIG SJÄLV. Vad kommer jag hem med tror ni? En rosarandig body och en blommig body med matchande liten kjol till Moa. Suck.

Stegade först in på Lindex och blev stolt över mig själv när jag vek ifrån barnavdelningen utan något i näven, kikade runt lite på damkläderna och var föga imponerad, såg visserligen ett par söta blusar men jag är på jakt efter ljuva sommarklänningar, hade sett en fin långklänning på hemsidan men när jag såg den kändes den helt sinnessjuk lång, den hade säkert nått ner till marken om man gick utan klackar. Dessutom var det en urringning ner till naveln ungefär vilket innebär att man måste ha ett linne under och min skittomma garderob har inget stort förråd av linnen. Så jag struntade i den- ångar mig lite nu faktiskt.
Sen blev det HM där jag gled omkring länge och fastnade för en söt klänning som var på REA, men beslutsångesten satte in och av någon anledning hängde jag tillbaka den igen (eller okej, jag hängde den bland pojkkläderna för jag orkade inte gå tillbaka genom affären). Varför ska det vara så jävla svårt att unna sig själv något? 149 jävla spänn för fan!!!
Vi kilade vidare till MQ, jag brukar undvika att gå in där då jag inbillar mig att kassörskorna tittar på mig och skrattar när jag inte har råd med alla märkesplagg. Men nu fanns det en massa REA där med- REA betyder dock något annat i affären MQ om man jämför med vanliga affärer, för jag hittade massor av ljuvliga klänningar för halva priset- tråkigt nog var det halva priset av typ 900 spänn och uppåt... Fick gå därifrån med en klump i magen. Moa fick förresten tag i ett svindyrt plagg och jag räddade det sekunden innan hon satte sitt våta tandkött i det.
Det hela avslutades på KappAhl och där blev det som sagt inköp till bebisen- som ger själv fan i vad hon har på sig.

Har letat över hela jävla nätet idag efter söta, ljusa sommarklänningar och det är helt jävla tomt. Hittar ingenting på Gina, HM, Lindex, Ellos, Haléns, Nelly eller Asos. Vart fan ska man leta då liksom? Det är ju skrämmande att inte ens Gina Tricot har något roligt utbud- jag som verkligen är klänningsugen.
Har sett en massa söta, billiga skor på HM:s hemsida och i affären hittade jag exakt noll par skor. Antingen var dem väldigt gömda eller totalt utplockade ur sortimentet, hittade inte ens något som såg ut som en hylla för skor.
Bläääää.

Förstår för övrigt inte vad som händer med det härligt vädret! Det var varmt när vi gick ut i förmiddags men när vi skulle gå hem var det skitkyligt och blåste storm, jag hade köpt en liten kycklingburgare på Donken och papperet bara fladdrade i vinden och det var svårt att styra vagnen med en hand. Dessutom blåste det massor på Moa så jag var tvungen att fälla ner sufletten helt så att hon inte såg något- och det är ju inte så populärt. Fick göra det hela till en lek och fälla upp den med jämna mellanrum och vråla "tittut!". Det tyckte hon var väldigt roligt.
Nu ikväll regnar det i götet och för en stund sedan kom det en ensam men kraftig åsksmäll. Jag HATAR åska så jag är tacksam över att det inte fortsatte. Höll dock på att natta Moa så hon fick trösta mig med sina små knubbiga armar.

God natt på er!

Kommentarer
Postat av: Emily ♥♥

Jag var på Gina idag och jag såg hur mååånga ljuva sommar-klänningar som helst. Fanns det inte alls många hos er? (om de har fler här i Kungs) eller så är min smak som baken?! För det fanns massor..

Kramar!

2009-04-27 @ 22:06:50
URL: http://emsiss.blogg.se/
Postat av: Karin (Albins mamma)

Åh trist att du inte hittade nåt åt dig själv idag. Jag personligen tycker faktiskt att Halens har lite fina klänningar & kjolar. Skulle absolut inte passa på mig, men om man är av "normal" eller lite mindre storlek. Önskar att jag vägde 30 kilo mindre, då skulle jag shoppa ihjäl mig! :)

2009-04-27 @ 22:44:15
URL: http://albinsmoder.blogg.se/
Postat av: Karin

Ja usch, jag har en klump i magen just nu. Det är ju för att när han var 5 månader blev vi inlagd på barn. Då hade han urinvägsinfektion och njurbäckeninflammation. Då gjordes ett ultraljud där dom såg att ena njuren var utvidgad. Sen åt han flera olika mediciner och varit på återbesök. Nu ska vi dit och göra detta för att dom ska se hur det ser ut. Bra att ni håller tummarna, det kan behövas :)

Angående övervikten så kan jag lova dig att det inte bara är något jag hittar på. Jag är 163 lång coh väger nästan 100 kg. Så någon klänning är jag inte sugen att än så länge. Har mest bara myskläder nu för tiden. Gruvar mig för dopet på Lördag då man ska ha annat på sig och det kommer att fotas :/

KRAM!

2009-04-28 @ 09:47:37
URL: http://albinsmoder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0