Mamma och Moa i tidningen

Ja, idag är ju lilla snörpan 7 månader, den sista månaden har verkligen sprungit förbi, tyckte att det var igår jag skrev att hon hunnit bli ett halvår.
Vi promenerade till Frölunda och mötte upp Mikael som varit på riskutbildning på körskolan (det är fan ingen ände på all skit man måste göra för att få det där jävla kortet...). Moa var arg som ett bi i vagnen så vi slank in på Mackedonken så att hon kunde få mat, de hungriga föräldrarna åt varsin burgare också, någon gästvariant som hetter någonting med Las Vegas (eller någon annan stad, blev osäker nu...) och den var riktigt jävla god faktiskt. Hur som helst var det stackars barnet fortfarande arg som ett bi och ville inte alls sova. Satte mig på en bänk och försökte gunga henne till sömn, helt utan resultat. Så jag fick ta Moa på armen och shoppa loss medan Mikael körde prinsessvagnen.
På Lindex köpte vi de ljuvliga kläderna i föregående inlägg, en katten Jansson-body, strumpbyxor med ankstjärtsrynk och en helt bedårande liten sjömansklänning (vi ska eventuellt få en riktig bebisfotografering av min kära mor och då ska hon LÄTT ha den på sig!). 
Sen begav vi oss till HM och köpte en solhatt i spets, där inne flippade Moa ut totalt av trötthet och gapskrattade och tjöt helt utan anledning, hon fnissade som en tok åt allt hon såg och sög på en flärp på min jacka, samma sak inne på Hemköp sen.

Ja, jag och Moa är kändisar i dag också. Vi är med i ett repotage om mammalycka i Familjelivs tidning, tyckte att det var dags att synas lite i rampljuset igen- har inte varit med i media sedan min krönika i Punkt.se 2007, haha. (Hoppas att ni förstod ironin och inte tror att jag drabbats av hybris).
Men i alla fall så var det roligt att jag blev tillfrågad, ska klippa ut vår lilla ruta text och bild och klistra in i Moas bebisbok, det blir ett fint minne. Och det är minsann inte dåligt att vara med i tidningen när man är sju ynka månader, även om det inte Sveriges största tidning direkt. Det vet ju inte hon, jag kan ju överdriva och säga att aaaaalla läste den:).

För övrigt har mina fräknar blossat upp av solens härliga strålar, det gillar vi. Ser ännu barnsligare ut i ansiktet än vad jag gör vanligtvis, men det är somrigt och charmerande. Dessutom har jag fått vårens första skoskav. Skoskav är acceptabelt om man har ett par jävligt snygga skor på sig, men nu har jag fått blåsor av mina skitfula rosa tygskor- har inga andra som är tillräckligt svala men samtidigt tillräckligt varma för vår oberäkneliga väder.
Dagens middag blev korv med bröd (fy fan) men det har vägts upp av en rejäl laddning chips (salt och vinäger) och dipp (löksmak).
Trevlig fortsatt fredag allihop! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0