Lördag

Nu har vi tittat på Robinson och en film med Samuel L. Jackson, där han spelade the bad guy, det gillar jag inte. Han och Morgan Freeman känns lite som mysfarbröder och bör hålla sig till det. Speciellt Morgan Freeman, han är så jävla mysig att jag önskar att han var min morfar eller dylikt.

Idag fick jag sovmorgon, fy fan vad skönt det var. Var uppe i natt igen och matade det hungriga barnet, är nästan säker på att hon kräver nattkäk för att hon vägrat sin kvällsgröt hela veckan men idag köpte vi den vanliga Äpplegröten från Nestlé som hon glatt sörplade i sig så nu hoppas jag verkligen att hon håller sig över natten.
Vi har varit på promenad i det härliga vädret och stanna till på en halvskabbig lekplats på vägen hem så att Moa fick gunga igen, hon tyckte det var skitkul! Fast gungan var dock lite för stor för henne, sist fick hon sitta med overallen på i en sån där gunga som ser ut som en blöja vilket var aningen stadigare, nu satt hon som en böj men var nöjd ändå. Mysgos-bebis. Övervägde att åka rutschkanan med henne också men var inte helt hundra om mitt arsle riskerade att fastna, sen nämnde Mikael någonting om kattpiss så vi struntade i det.
Sen hyrde vi lite film och skyndade oss hem, för Moa var uttråkad i vagnen. Fast sen fick hon leka med en limpa bröd resten av vägen och var nöjd igen, det funkar varje gång, lite plast att krafsa och tugga på så glömmer hon bort att hon var sur. Mikael har gjort en leksak till henne bestående av en hushållspappersrulle som han tryckt in ringen på hennes plastnyckelknippa, hon ÄLSKAR DEN. Det stämmer verkligen att småbarn roas bäst av leksaker som inte alls är tänkta att vara leksaker.
Sen lagades det potatis och köttfärsgrattäng som blev jävligt god, och sen har det som sagt varit myskväll framför teven.

Irritationsobjekt nummer ett just nu:
Alla jävla puckon som dras som flugor till uteserveringen på torget. Hade nästan glömt/förträngt vilket jävla liv det är på somrarna när man bor 100 meter från ett alkistillhåll. Ta mig ifrån den här jävla stan!
Jag verkligen fasar inför när festandet sätter igång på allvar, varenda lördagnatt var det hysterisk technodunk nerifrån krogen förra sommaren, och vad värre är- alla idioter som ska stå utanför och röka och gapa och kasta ölflaskor runt omkring sig. Det är jävligt populärt att istället för att gå hem efter stängningsdag så ska man sätta sig och fyllesnacka på bänken precis utanför vår port. Detta hände även igår när två aspackade karlar fick för sig att bråka precis nedanför och jag inte kunde sova av allt vrål och närkampsljud. Moa vred på sig i sängen och jag bara väntade på gallskrik. Den enda som sov skönt var Mikael- som vanligt. Tänk om man hade förmågan att slockna fem minuter efter man lagt huvudet på kudden.
Döden dö, alla äckel som kommer förpesta våra sommarnätter.

Till något trevligare, Moa är så sjukt nära att krypa nu! Hon kravlar som en groda med benen och rumpan är i luften hela tiden, men än så länge kan hon bara kravla framåt. Sen blir hon otålig när det inte går och rullar istället, hon verkar tro att man kommer närmare föremålet hon vill fram till om man bara rullar åt ena håller- sen åt andra hållet- och tillbaka igen. Man får verkligen hålla koll på henne för hon är farlig, och värre lär det bli. Håller fast vid att det går alldeles, på tok för snabbt.









Och här är vårt lilla "moment of fame"... Längst upp till vänster...


Kommentarer
Postat av: Emily ♥♥

Åh vad stod det? Fick inte hem tidningen denna månaden, eller kan man läsa på nätet någostans?

Kuuul för er o va med juuu :) KRAMAR

2009-04-18 @ 23:24:55
URL: http://emsiss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0