Jag är kär!

Kan ju börja med att visa dessa UNDERBARA förlovning/vigselringar... Jag skiter i om det kanske ser lite tacky ut med stora ringar, för dem är ju helt underbart vackra! Tänk om man kunde vara den lyckliga ägaren till någon av dessa dyrgripar? *Hint, hint till herrn i huset (jag har redan visat honom, haha)*.


Vitguld med diamanter och rubin:

Vitguld med briljant (visste inte ens att det fanns något som hette briljant...):

Rödguld och vitguld med diamanter och briljanter: 

Det stora kruxet är väl bara vad fan dessa ringar kostar (FÖRVÅNADSVÄRT nog finns inget pris utsatt!) men återförsäjare här i Göteborg var NK och bara det är ju lite småläskigt...
Hittade även lite annat underbart från samma designer:

    

Det sista armbandet är till barn, på baksidan av plattan graveras namn och telefonnummer till föräldrarna in om barnet skulle komma bort. Helt underbart!
Samtliga smycken är från www.handsweden.se


Sekunden efter det förra, arga inlägget ringde jag till NIX-registret direkt förresten, hade helt fått för mig att det kostade att vara med där men var så less att jag var beredd att betala hutlösa summar för att slippa alla rövhål som ringer, men det var minsann gratis! GUUUUUD vad skönt det ska bli att slippa dessa jävla samtal! Vi brukar aldrig svara men det är vansinnigt irriterande när det ringer hela jävla tiden, brukar klicka bort samtalet direkt om Moa sover men ibland hinner man fan inte.
Moa, förresten, vår lilla, lilla terrorist... Hon somnade sent och har pipit i sovrummet efter nappen ett par gånger, och det gör hon aldrig längre, har hon väl somnat brukar hon sova tungt. Men idag är det något lurt på gång helt klart. Är helt paranoid och det blinkar "FÖRKYLNING PÅ GÅNG, FÖRKYLNING PÅ GÅNG!" i mitt huvud men jag hoppas att det bara är en tillfällig svacka och att natten blir ljuv.
Hon har börjat äta smörgåsrån nu, lillfis. Hon suger i sig en helt rån på bara någon minut, hur hon lyckas är en gåta. Dessutom tycker hon att det är roligt att kleta fast slemmiga rånbitar på lite olika ställen, hittade en på sidan att köksbänken och en på matbordsskivan. Det är riktigt häftigt att se henne sitta och knapra på något som en riktigt liten människa. Sötnöten. Helt vild är hon, hur ska jag någonsin lyckas hänga med i det här tempot? Största och bästa utmaningen i mitt liv.


Kommentarer
Postat av: Anette

Fina byxor, är dom lindex?

2009-04-21 @ 08:27:00
Postat av: Theres

Ja tack skulle jag säga till de där ringarna :D

Grymt fina ( och säkert välgidt dyyyra!!) Ja du får ta och tjata på karln din så du får din ring på fingret. DU har ju gett honom den finaste pressenten, eller hur :P



Vi har också nix, har haft de sen vi flyttade hit för snart 2 år sedan- Men på nått sätt har de varit lugn ett tag och så har de börjat igen. Vet inte om företagen hittar sätt att komma runt detta...??

IRRITERANDE är de iaf!

2009-04-24 @ 08:29:03
URL: http://theresh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0