And the winner is...

Kom att tänka på min egen vadslagning här i bloggen angående när Moa skulle ploppa ut, för jag såg att Linnea startat ett vad om när hennes lille pöjk kommer lära sig gå. Så jag letade bland gamla dokument och hittade era gissningar. Det såg ut på följande vis:

NÄR KOMMER PUPPAN?


Namn: Mikael (pappa). Datum: 27 augusti. Tid: På morgonen. Kön: Flicka.
Namn: Emelie M. Datum: 29 augusti. Tid: Under natten. Kön: Flicka.
Namn: Danielle Datum: 29 Augusti eller 5 september. När: Eftermiddagen eller tidig morgon. Kön: Pojke.
Namn: Madde E Datum: 30 Augusti. Tid: Under natten. Kön: Pojke.
Namn: Malin S. Datum : 30 aug. Tid : Värkarna startar på natten men kommer ut på eftermiddagen. Kön : Flicka
Namn: Sofia (mamma). Datum: 5 september. Tid: Under natten. Kön: Flicka.
Namn: Lina (blivande moster). Datum: 5 september. Tid: Under natten. Kön: Flicka.
Namn: Theres. Datum: 6 september. När: 05.00. Kön: Pojke.
Namn: Therese. Datum: 6 September. Tid: Morgon 06-09. Kön: Pojke!
Namn: Amanda. Datum: 6 September. Tid: sent på förmiddagen/tidig eftermiddag (ja, mitt på dan alltså) Kön: Pojke
Namn: Kajsa. Datum: 7 September. Tid: Tidig morgon. Kön: Flicka.
Namn: Jenny S. Datum: 7 september (du får "mitt" datum) Tid: 07.30 Kön: Pojke (Jack!).
Namn: Allicen. Datum: 8 September. Tid: 11.40. Kön: Pojke.
Namn: Sandra. Datum: 9 September. Tid: 13.15 Kön: Pojke.
Namn: Jenny A Datum: 10 september 09.05 Kön: Pojke
Namn: Veronica M. Datum: 10 September. Tid: Fm snåret. Kön: Flicka.

Först och främst kan vi ju konstatera att vi är värdelösa på att gissa allihop men med tanke på att det blev nedkomst den 17 september, Kl 09.24 och att det var en flicka så kan vi konstatera att vinnaren är Veronika M, grattis i efterskott! Sen var ju faktiskt Jenny nära också med tanke på att hon nästan prickade in tidpunkten på minuten!
Kan inte låta bli att undra om nästa bebis också kommer vägra komma ut på år och dar, det sägs ju att man brukar gå över tiden med samtliga barn om första föds efter beräknat datum. Men på samma gång så sägs det ju även att det är mer regel än undantag att förstföderskor går över tiden... Hur som helst så kommer jag att ta det säkra före det osäkra och räkna mitt BF minst två veckor senare än vad ultraljudet säger nästa gång...

Det blev en shoppningsväng för mig och Moa idag i alla fall! Och satan vilket gött väder! Moa slapp vara påbyltad som en kåldolme för en gångs skull och jag höll på att svettas ihjäl i min jacka, övervägde att ta på mig halsduken innan vi gick och är väldigt glad att jag lät bli det. På promenaden hem gick jag faktiskt i bara tunikan, så grymt varmt var det!
Det inhandlas finfina kläder idag, bilder finns på min bilddagbok som vanligt. Det blev det söta bondgårds-setet från Lindex, sen blev det en rödvitrandig body, en brunrosarandig body, röda strumpbyxor och bruna velourtights.
Det var rea inne på Polarn och Pyret och jag var jävligt sugen, vill ha tröjan och bodyn i gult och vitt och var sugen som fan, men beslutade att låta bli för jag får betydligt mer för pengarna på Lindex. Men det kliar allt i fingrarna, kanske går tillbaka i morgon...
Kikade efter jeansjackan jag spanat in på HM men givetvis fanns den inte, hittade en enda som jag misstänker kommit fel från barnavdelningen för det stod 158 på lappen? Stor förvirring. Det är då själva fan att inget kan finnas när man vill ha det. Provade även ett par vita tygskor med blå blommor på Din Sko men dem var inte alls lika söta som jag trott. Mår fan dåligt av skor utan klack, tycker det ser helt efterblivet ut på min fot.

För övrigt har vi haft världens mysigaste kväll, Moa har varit jättekelig och jag bar omkring henne i bara blöjan insvept i en ullig filt, hon gick faktiskt med på att vara liten bebis igen för en stund. Sen låg vi i sängen och lyssnade på giraffspeldosan och sen somnade hon så sött i min famn. Ljuvliga pruttbebis.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0