Helt galet trött

Dricker precis ett andra stort glas med skummig Pucko, It´s like liquid candy!

Sömnen i natt har varit rent skrattretande, gud vad jag tycker synd om mig själv... Mikael började jobba idag så jag gick och la mig med honom igår redan kl 22 trots att jag inte var trött. Det tog över FYRA TIMMAR innan jag somnade, låg och vred mig och svettades som en gris och bebis var skitarg vilket var mitt fel. Den var lugn hela dagen igår och buffade bara lite snällt emellanåt så när jag inte kunde sova fick jag för mig att den var sjuk och började peta på den stackars magen som en galning för att väcka bebben. Och bebben vaknade vill jag lova. Kickboxningen var inte nådig, till slut röt jag "NU FÅR DET VARA NOG!" precis som om bebis skulle inse allvaret. Det gjorde den inte.
Somnade i alla fall strax efter två och när Mikael gick upp vid femtiden väckte han mig och babblade och jag blev skitpigg och kunde absolut inte somna om på flera timmar, lyckades somna typ 20 min innan klockan ringde och det var dags att gå upp och åka till tandis. Fan vad jag är trött. Bebis får inte födas idag för det orkar jag inte helt enkelt.

Träffade en söt liten gubbe när jag väntade på bussen, dessvärre var jag som sagt sjukt trött och inte så pratsam...
GUBBEN: Fryser du inte idag utan jacka!?
JAG: Jo, det var visst lite kyligt...
GUBBEN: Du får inte bli kall nu för lillens skull! (pekar på magen).
JAG: Hmm, nej det är klart...
GUBBEN: Då kanske den skäller på dig när den kommer ut och säger "Hörru morsan, du lät mig bli kall!".
JAG: Hehe, ja kanske det ja...
GUBBEN: Den hade nog velat stanna där inne i magen om den visste att den kommer bli en skattebetalare när den är född, tror du inte det?
JAG: Öh, ja, jo...
GUBBEN: Förr skaffade man ju minst tio ungar för att gardera sig, man fick ju räkna med att de flesta dog.
JAG: Usch då, oj...
GUBBEN: Men inte jag inte! Jag är snart 89. Syrran är 93 och brorsan 90.
JAG: Oj då, det var inte dåligt.
GUBBEN: Nej den du! 
JAG: Mmm, ja...
GUBBEN: Fast jag hade en till syrra som dog, hon vara bara tjugo år. Fick halsfluss och sedan pang bom var hon död två veckor senare.
JAG: Vad tråkigt!
GUBBEN: Äh, var inte ledsen för det du. Det var 1939 det där.
JAG: Jo, jo... Tråkigt i alla fall. Oj där kommer bussen du!
GUBBEN: Då är det bäst att vi går då. Du har förtur du som är så tjock.
JAG: Tack, tack.
GUBBEN: Nu får vi se om du och jag träffas någon mer gång och pratar här på bussen!

Sedan dök en annan gubbe upp och dem var tydligen buddies, blev ganska lättad då jag kunde sjunka in i min MP3-värld en stund i stället. Jag är inte speciellt social just nu...
Det gick bra hos tandläkaren, det gick till och med ganska smärtfritt och jag fick inget skäll över mitt svullna tandkött så det måste ju ha blivit bättre. Tandis och hennes assistens tyckte att det var helfestligt att jag skulle föda barn när som helst (frågan är du festligt dem hade tyckt att det var om mitt vatten gick i tandläkarstolen...). Assistenten tyckte att min mage var pytteliten, galna människa! 

Bebis är helt galen idag också, gud vad skönt det ska bli med en mage utan något levande i sen när den är ute, det är rätt svårt att slappna av när det känns som ett ormbo kommit lös i ens mellangärde.
Ringde till försäkringskassan idag, allt är klart med min föräldrapenning och jag kan förvänta mig att pengarna rullar in som dem ska 25 september. Gött!
DAGAR TILL BEBIS: 2. 

P.S Haha, vill tacka Carin för senaste kommentaren. Fick mig ett riktigt asgarv. D.S


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0