BF+5

5 dagar över tiden.
Usch, nu har jag verkligen gett upp hoppet på bebis! Den ligger kvar därinne och hickar så förnöjt och visar inga tecken alls på att vilja komma ut idag heller, trots MÄNGDER med sex för att sätta igång det hela. Färdknäppen är ett jävla bullshit, fast å andra sidan ska man väl passa på eftersom det råder sexförbud flera veckor efter förlossningen. Ja, eller vadå förlossningen? Det kommer inte komma någon unge ju, buhuuu...

Mikael kan inte heller sova på nätterna nu,
misstänker att han är mer stressad över sin väldigt, väldigt höggravida flickväns tillstånd än vad han erkänner eller visar. Han är hemma idag i alla fall och det är mys, sov riktigt skönt i morse trots att vi låg ihopslingrade som två boaormar, det är bara på morgonen som jag uppskattar att sova sked.
Åh rostat bröd med massa smör och ost till frukost och dessutom varm oboy, en riktig höstfrukost. Tinis ringde och trodde att jag hade fött i natt, vilket jag ju förstås inte hade... Vi ska ses och fika i stan på torsdag efter att jag varit hos barnmorskan IGEN om inte ungen har tittat ut då, men det tror jag inte. Tippar på minst en vecka övertid till.
Tina kommer nog bli chockad när hon får se hur gigantisk jag är, hon var helt fascinerad av min mage redan i vecka 32 eller när det var och förstod inte att den kunde vara så stor, så nu lär hon väl få en hjärtattack.

Ska nog baka något idag- som omväxling sådär. Chokladmuffins kanske?
Här är mina vaniljbullar. Dem är skitgoda oxh inte alls degiga som man kan tro vid första anblick.


Kommentarer
Postat av: Josse

Sex hjälper, är nästan hundra på att det var det som satte igång mina riktiga värkar dagen Vincent kom, så fortsätt ni med det ;) Tillslut ger det resultat.

Jag bakade oxå MASSOR i väntan på Vincent, morotskaka är enormt gott för att tipsa om ett recept :P

2008-09-08 @ 13:09:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0