BF+3

3 dagar över tiden.
Nej, ingen bebis i natt heller, så nu är jag själv eliminerad från gissningslistan när puppan ska behaga födas. Sovit FRUKTANSVÄRT dåligt i natt så idag får den inte komma heller- eller jo det får den, just nu kan jag tänka mig att föda genom rövhålet bara något händer. Uäääh.

I går bakade jag bullar med vaniljkräm i, så kallade solbullar, det blev ruskigt gott. Sedan var vi slöa och beställde hem pizza med hjälp av den där onlinetjänsten jag skrev om för ett tag sen, skitgott var det. Så nu är jag i alla fall fullproppad med en massa kalorier och tillfällig energi om bebis behagar dyka upp, men det tror jag verkligen inte.
I dag har vi varit i Frölunda och tittat lite i affärer, Mikael letade efter nya jeans och tjockare tröjor men fick ingen napp, själv köpte jag lite nya trosor på Lindex (bland annat ett par med en rosa bulldog på rumpan- FIERCE!) och min efterlängtade stiftpenna så att jag kan börja fylla i bebisboken, tänkte snart sätta igång med det projektet. Bebis verkar ju inte direkt ha bråttom ut så det är väl ingen brådska direkt. Kollade bebiskläder också såklart, nu har jag verkligen spanat in MÄNGDER av höstkläder till puppan, beroende på vilket kön han eller hon visar sig ha.
Eftersom att vår bäse kommer vara så liten i vinter funderar jag på en sån här istället för en vanlig overall, verkar hur smidigt som helst och har ett litet hål mellan benen för bilbältet.



För övrigt är jag trött och sur. Inte riktigt lika sur som igår, men det kommer väl troligtvis.

Kommentarer
Postat av: Josse

Hoppas bebbe behagar komma ut nu snart! :D Och den där overallen är nog galet mycket smidigare för en liten bebis, är så krångligt och med minibenen så man får knappt ner dem ändå :)

2008-09-06 @ 13:24:32
Postat av: allicen

Vilket smart overall! Den är nog ett mycket bra köp! hoppas att mitt datum inte visar sig stämma, vill ju inte alls att du ska må så här ända till dess :(

2008-09-06 @ 16:40:35
URL: http://allicen.blogg.se/
Postat av: Jannike

EN sån overall hade jag:) Den är skit bra. hade strl 50 på den. kunde ha den till han va nästan i strl 62. skit smart verkligen

2008-09-06 @ 16:57:13
URL: http://antonsmamma07.babyblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0