BF+12

12 dagar över tiden.
DET HÄR ÄR FAN INTE ROLIGT LÄNGRE!
Nej, inget nytt. Funderar starkt på att från och med nu vägra svara i min telefon när någon ringer, så om ni inte får något svar så vet ni vad det beror på- är jag på väg in till sjukan för att föda så HÖR JAG AV MIG (upprepar i fall det på något sätt verkar oklart, JAG HÖR AV MIG- JAG, JAG, JAG HÖR AV MIG).
Jag orkar inte detta nu! Jag har varit gravid i mina nio jävla månader för längesen nu, det är meningen att jag ska ha min bebis här! Fan vet när jag var såhär deppad sist, har haft turen att leva i en lyckobubbla hur länge som helst, men nu är jag riktigt deppig och det finns ingenting man kan göra för att fly verkligheten heller, en fylla hade suttit grymt bra eller en liten jävla cigarett, det hade nog gjort underverk för mina nerver. Men det går givetvis inte, jag kan inte ens gå en jävla promenad för att skingra tankarna lite för det tillåter inte mitt bäcken, efter typ 100 meter i snigeltakt vill jag bara grina. Jag slösar bort mina värdefulla mammaledighetsdagar som jag började ta ut 3 september EFTERSOM ATT BEBISEN SKULLE VART HÄR DÅ! Och just det, bäst av allt så fick jag läsa detta härromdagen:

Från Östras hemsida:
Normalförlossningen renoveras från 2008-09-01 till 2009-02-28. Under renoveringsperioden flyttas all förlossningsverksamhet till våning 2, avd 311. Under denna period kan pappa eller annan anhörig tyvärr endast i undantagsfall övernatta.

Östra är alltså sjukhuset där vi planerade att föda (om vi inte skulle ha turen att hinna åka till Varberg när det är dags). Och skulle inte min förlossning komma igång av sig själv så trodde barnmorskan att jag kanske MÅSTE bli igångsatt på Östra och inte kan välja sjukhus längre, vilket med andra ord betyder att min största skräck inför förlossningen- att Mikael måste åka hem och jag blir ihopföst med någon annan annan jävla dräggmorsa i ett dubbelrum går i uppfyllelse. Jag vill att första mötet med Puppan och min första och kanske enda förlossning ska bli ett så bra minne som möjligt!:( Nu ser det dock jävligt mörkt ut....
Ska till min värdelösa barnmorska igen i morgon, känns ju jävligt nödvändigt som vanligt. Få konstaterat att mitt blodtryck är lågt som vanligt och att hon inte tänker göra någon gynundersökning på mig i detta livet- det känns verkligen som oumbärlig info.

Dessutom råkade jag missfärga den i stort sett enda tröjan jag kan använda just nu i tvätten igår. Istället för att vara mörkblå-vitrandig så är den nu mörkblå-ljusrosarandig. Fan vad snyggt!!!

Kommentarer
Postat av: Josse

Jag håller verkligen tummarna hårt nu för att eran lill* envisa bebis bestämmer sig för att komma ut! :)

Hoppas Mikael får stanna. Kan kanske trösta dig lite med, OM han inte får stanna, att ni åtmistone får 3 timmar ihop på förlossningen innan man åker upp till BB...om du inte redan visste det.

2008-09-15 @ 11:02:31
Postat av: Kristin

Ursh, jag lider med dig!! Jag vet hur deprimerad man blir av att bara gå hemma och vänta på att det ska ske, och man vill inte svara i telefon men samtidigt vill man inte låta bli, för då tror alla att man åkt in... KRAM!!

2008-09-15 @ 11:03:02
URL: http://winnertaco.bloggagratis.se
Postat av: Linnea och Anthony

Kan berätta att det i första hand är de som blivit snittade som får enkelrum i Varberg eftersom det bara finns typ 2 st. Alla andra får ligga i dubbelrum, dock kan man ju ha turen att få ligga där själv om ingen annan blir placerad där. Och familjerum får man oftast inte första natten ändå eftersom det är många som vill ha, så pappan brukar få sova över först andra eller tredje natten. Fast det är klart att det är ju bättre än inte alls... Hoppas ni hinner till Varberg! =)

2008-09-15 @ 17:11:00
URL: http://nea.babyblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0