BF+1

Ja, då var man på BF+1 (Beräknad födsel+ 1 dag).
Bästa ordet för hur det känns att gå på övertid är nog PISS faktiskt. Natten var lugn och skön- jag kan inte med att klaga eftersom jag då är rädd att de sömnlösa nätterna ska återvända. Vaknade i morse och kände mig helt säker på att det inte skulle bli någon bebis idag heller, men så hoppade jag in i duschen och fick GALET ont! Fick världens längsta sammadragning som gjorde SÅ ont, det värkte i svanken som fan och framförallt värkte det i nedre delen av magen där bebis har sitt huvud, och jösses vad det tryckte på! Höll duschmunstycket mot magen med nästintill kokhett vatten men inte ens det hjälpte så jag fick hoppa ur duschen och springa och sätta mig, hann inte ens torka mig utan svepte bara in min gigantiska kropp i en handduk och kastade mig i soffan.
Jag var SÅ SÄKER på att det var en värk, jag är fortfarande rätt hundra på att det var en värk men vad hjälper det när jag inte känt något mer nu på en halvtimme? Det bara rann ut i sanden som vanligt istället för att fortsätta och bli regelbundet...

Jag börjar bli poppis nu, det var flera stycken som ringde igår och frågade hur det stod till med barnafödandet. Jättegulligt att folk är så nyfikna, men man blir ännu mer deppad av att svara "nej, här händer då inte mycket...".
Var i bageriet och bagaregubben frågade mig när jag var beräknad och jag tyckte vansinnigt synd om mig själv när jag pep "idag faktiskt...". Han tipsade mig dock om att där han kommer ifrån tror dem att det är flickor om man går över tiden- något som jag inte tror på det minsta men ändå, trevligt när folk försöker.
Sen träffade jag vaktis i hissen igen och han har fixat en kätting till oss så att vi kan låsa fast vår vagn i barnvagnsrummet som än så länge endast innehåller rullatorer. Han är så snäll! Han frågade också när det var dags och när jag svarade att det var dags redan så såg han väldigt rädd och blek ut- kan inte klandra honom, tänk om hissen hade stannat så att han fick agera barnmorska.

Mikael hade varit och handlat en massa mat efter jobbet, jag fick massa ny chokladmjölk! Dessutom hade han köpt blommor igen, skitfina rosor och det var faktiskt en väldigt mysig tröst trots att bebis och blommor inte riktigt är jämförbart. Jag har världens bästa sambo helt klart, jag är INTE rolig att leva med just nu vill jag lova men ändå anstänger han sig och gör sitt bästa för att jag ska vara glad. Han är underbar.



Fin färg eller hur! Där i bakgrunden kan man även se bebis bilbarnstol som är framställt och redo och min bästaste bäste vän golvfläkten.

Vill även tacka er för alla fina heja-kommentarer! Med så många tumhållningar MÅSTE ju ungen vilja utrymma snart!?!

 

Kommentarer
Postat av: Josse

Värken du skev om ovan, jag hade precis sådär ett par dagar innan Vincent kom :) Det är säkert inte långt kvar nu :)

2008-09-04 @ 12:21:20
Postat av: Danielle

okay, förbannat också. Eftermiddag, tidig kväll, den 9;e istället då, om inte bebis springer ut imorrnbitti vill säga..

2008-09-04 @ 13:08:19
URL: http://syndigtbra.blogg.se/
Postat av: Amanda

Alltså,knasigt det hära. Även om jag inte alls känner dig drömde jag inatt att du födde och fick en son. Av någon anledning såg jag dig på tv . (du fick vara med eftersom du var helt förkrossad över att det blev en pojk - men du kämpade ordentligt för att inte visa besvikelsen.)



Måste ha något att göra med att jag läste bloggen din strax innan jag gick och la mig.

Men hejjahejja, hoppas den bestämmer sig för att komma ut snart! :)

2008-09-04 @ 17:24:58
Postat av: Vonca

Kul att man har följt dig sen du var på Lunarstorm.. Ändå från att du hoppades på att du skulle bli gravis har man läst med dig.. :-) Och nu är de inte långt kvar, men ja hoppas än på mitt datum den 10 sep.. :-) Kram Veronica M

2008-09-04 @ 21:08:44
Postat av: Jannike

En sån värk som du skrev om hade jag 24 timmar innan mina riktiga värkar kom. (MEn de va ju att vattnet gick) Sen 35½ timmar efter värken va ju lille Anton ute:)Lycka till

2008-09-04 @ 22:56:12
URL: http://antonsmamma07.babyblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0