Bajskaskader

Gud, riktigt tuff gårdag och natt. Pluttan vill äta konstant, hon äter mängder varje gång och det bokstavligt talat bara rinner rätt igenom och ut i blöjan, som för övrigt inte höll tätt på hela dagen igår då bajset var så rinnande, och då provade vi ändå TRE olika blöjmärken!
Skulle tippa på att det gick åt kanske 30 blöjor under dagen, man hann inte byta förrän det pruttades och stånkades igen och prociduren fick börja om från början... Dessutom kissade hon 15 liter på skötbordet så vi bestämde oss för att bada henne då hela ryggen blev blöt. Badet gick bra trots att det var förbannat trångt men precis när vi var nästan klara bajsar hon igen, i badbaljan... Jösse vilken panik det blev! Vi var ruggigt svettiga innan vattnet var bytt, hon var avtorkad och nybadad IGEN.
Dagen fortsatte med blöjor som läckte igenom en gång i kvarten, hon fick ligga i sin badcapé nästan hela dagen för att vi skulle slippa smutsa ner varenda babyplagg och när vi skulle sova blev det helt extremt, så fort hon ammade bajsade hon ner sig och blev vansinnig både av äckelblöjan och om jag lyfte bort henne från bröstet, jag var helt sönderstressad och sen upptäcker vi BLOD i blöjan! Fick sätta mig mitt i natten och panikringa till BB där dem förklarade att småflickor kan blöda lite mellan benen i början pga alla hormoner, inget konstigt med det...

Somnade väl till slut vid 4 och nu har bajset lugnat ner sig- TACK GUD! Nu har hon sovit en lång stund så att jag fick duscha i lugn och ro och skriva lite i bloggen. Det är riktigt kämpigt att ha en bebis vill jag lova, som tur är har jag nästan slutat gråta nu, fick bara en liten attack igår. Nu tror jag att det är dags att byta bajsblöja igen.
Bjuder på en ruggigt söt pappa-dotter-bild- kolla handen under hakan på båda två!


Kommentarer
Postat av: allicen

Det går ju inte att föreställa sig att den lilla sötisen skulle kunna ställa till med så mycket "besvär"

2008-09-22 @ 12:30:08
URL: http://allicen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Skulle vara kul att läsa förlossningsberättelse när du orkar/hinner/har lust

2008-09-22 @ 20:26:49
Postat av: Linnea och Anthony

Herregud vilket sjå ni måste ha där hemma! =) Så illa hade nog aldrig vi det, tänkte jag, men så insåg jag att det hade vi nog fast med andra saker än just bajs...

Mysig bild! =) Men vilket skägg han har skaffat sig, karln! hehe

2008-09-22 @ 23:26:21
URL: http://nea.babyblogg.se
Postat av: Theres

GUD så söt hon är!

Lite bajs historier har man varit med om! Dom kan de små liven, man förstår inte hur de får pltas så mycket bajs i en sån liten :)

Söt är hon iaf!

2008-09-23 @ 08:29:22
URL: http://theresh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0