Thank god for the sele!

Måste säga att allt känns SÅ mkt bättre idag sedan förra deprimerade inlägget, har inte fått en enda gråtattack sedan igår morse och känner mig faktiskt precis som vanligt, hoppashoppashoppas att det fortsätter såhär!

Nu har jag sovit SÅ BRA i två nätter, igårkväll var det rätt jobbigt att få snuttan att somna, hon suger alldeles för fort och sätter mjölken i halsen och kräks och får hicka och blir arg och suger sedan ännu snabbare på tutten igen och så fortsätter det i ett par timmar. Hon får lite ont i magen då och då också vilket inte är så konstigt med tanke på mängden mjölk hon måste få i sig, man ser att stackarn blir helt stel och rosa och sedan gallskriker hon till en gång och efter det hör man en blöt fis, höhö. Helt sjukt att en sån liten docka kan bajsa och fisa så enormt, hon brås på far sin brukar jag säga. Inte konstigt att hon har magknip, hon bajsade värsta raketbajset på skötbordet så jag förstår att det gör ont i lilla rumpan varje gång hon bajsar.
Hur som helst så fick jag henne att somna runt midnatt och sedan sov vi tamjefan till 9 på morgonen med bara en matpaus på kanske 30 minuter, helt galet skönt! Hon är grymt duktig på natten faktiskt, och JESUS vilken mkt lyckligare mamma jag blir när jag fått sova lite.

Bärselen är GULD! Stoppar jag i henne där när hon är mätt och belåten så kravlar hon lite och gnäller i några minuter och sedan sover hon som en sten, hon sitter på min mage som en groda just nu i skrivande stund, det har ALDRIG gått att få henne att somna utan käk innan. Hon är en konstig bebis för övrigt, hon sover inte ett skit på dagarna längre vilket kan vara rätt jobbigt eftersom jag inte kan gå på toa mer än 30 sek sissådär eller duscha utan att hon blir vansinnig (snacka om mammig bebis...). Kissar gör jag med henne i selen, haha. Inte så fräscht kanske men med tanke på hur mkt babykiss och babybajs, spyor och bröstmjölk det är överallt så skiter man verkligen i vilket.
Måste bara lista ut hur man förlänger banden på selen så att Mikael också kan bära henne, hans rygg är aningen bredare än min och vårt stackars barn blev helt mosad när vi krånglade på honom den igår, nog för att bebisen ska sitta tight mot kroppen men varken han eller hon fick väl någon luft stackarna.

Idag kommer Tina och Ve och hälsar på, Moa kommer säkert att uppföra sig ypperligt som hon alltid gör när vi har besök, haha. Då blir man mallig minsann!

Kommentarer
Postat av: allicen

Va skönt att läsa att det är lite bättre idag :)

2008-10-01 @ 13:34:35
URL: http://allicen.blogg.se/
Postat av: Linnea och Anthony

Vad skönt att du mår bättre! Jag blev också chockad över att Anthony plötsligt inte sov någonting alls på dagarna - det blev snabbt väldigt jobbigt. Men jag kan lugna dig med att det går över efter ett tag. Nu sover han oftast middag ett par gånger och har man tur kan han sova flera timmar! =)

2008-10-01 @ 21:17:01
URL: http://nea.babyblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0