Osocial biatch

Egentligen så får jag kalla kårar av tanken på att umgås med en massa främlingar bara för att man råkar ha jämngamla bebisar, men nu börjar det dyka upp ett visst sug på att ändå träffa andra med nyfödingar att dela med sig av sitt nya intresse som upptar, ja all vaken tid. Frågan är bara vart fan man ska hitta dem?

* Babysim:
Nej. Dels missade jag kursstarten som är typ denna veckan och jag får inte bada än såhär tätt efter förlossningen, på grund av infektionsrisken. Insåg att jag skulle tycka att det var SKITMYSIGT att bada med Moa men å andra sidan sett så ger bassänger mig ångest, tänk på alla bajspartiklar och hudflagor som flyter omkring, jag tror inte att jag vill att min bebis ska svälja det vattnet direkt. Nä. Det är mammas fel, hon har gett mig bacillskräck av löjliga mått. Dessutom vet alla att barnpoolen är full med kiss, alla barn kissar i vattnet.

* Babymassage:
Det hade jag gillat, ska ta och googla efter sådana kurser nu direkt faktiskt, borde ju finnas något i närheten, vi bor för fan i Sveriges näst största stan. Klämma på små tjocka bebislämmar är ju det mysigaste som finns, dessutom hjälper det mot eventuellt magknip att massera magen på dem små. Har det en sövande effekt är ju det välkommet också.

* Öppna förskolan:
Nej, usch! Inte min grej alls, jag har för mkt fördomar för att gå dit, dessutom klarar jag inte av att vistas i miljöer där jag inte känner någon, kommer svettas som en gris tills någon tar kontakt med mig. Måste skärpa till mig och bli lite mer social och vänskaplig nu när jag är mamma, men dessutom har jag hört att alla mammor går runt med bebisarna i en ring och sjunger töntiga sånger på Öppna förskolan, och att det är lite smygkristet sådär och sånt klarar jag fan inte av! Kommer ju att garva så att jag kissar ner mig för att situationen blir så absurd och tvingas komma med dumma ursäkter som att "jag tänkte på ett roligt skämt jag hörde förut". Dessutom sitter säkert alla och ammar hej vilt så att man inte vet vart man ska titta (jag mår alltid dåligt pga detta i omklädningsrum).

* Babyrytmik:
Nej, av samma anledning som jag inte pallar Öppna förskolan.


Nu ska jag fortsätta spana på Tradera, ska nog buda på en käck barnvagn! 

P.S Ingen behöver ta illa upp ang. öppna förskolan, som sagt är det bara mina fördomar och givetvis förmodligen långt från sanningen D.S

Kommentarer
Postat av: Linnea

Trist att du har de fördomarna mot öppna förskolan, för så uppfattar jag det verkligen inte. När jag var där var det bara helt casual. Barnen lekte med det de ville, nån satt vid ett bord och lade pussel med sin mamma, några mammor satt och pratade med personalen. Och jag fick ett jättetrevligt välkomnande och en massa frågor om Anthony. Pratet kom helt naturligt och nån smygkristenhet märkte jag inte av. Det var en kort sångstund i slutet men om man inte vill vara med på det så får man ju komma och gå när man har lust =)

Haha jag lyckades säkert inte spräcka dina fördomar men ändå... =)

2008-10-30 @ 21:38:14
URL: http://mammacaruso.blogg.se/
Postat av: Jannike

Håller med Linneá. De är jätte skönt att gå till öppna. Och prata med folk du inte känner från innan och som är i exakt samma situation som du. Och få vara lite "vuxen" ett tag. Man får en massa nya vänner om inte annat. Och soom linneá säger de är inte nåt på klistarat leénde utan de är äkta där, alla går liksom dit för att ha gemenskap, inte för att dom måste:) Hoppas du kankse provar på de. För om ett tag när du börjar klättra på väggarna är den stunden man är på öppna höjd punkten på hela veckan:D haha.

2008-11-01 @ 19:39:51
URL: http://antonsmamma07.babyblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0