Onsdag

Nu ska jag egentligen vara ute på promenad, men Moa somnade som en sten när jag rapade henne på axeln efter maten, utan att jag hann reagera. Och det vet väl alla, att man väcker ICKE den bebis som sover. Så idag får vi ta en sen promenix eller också ingen alls, vädret är ju inte så vansinnig lockande. Måste köpa ett regnställ, Moa verkar älska att promenera i regnet där hon ligger i vagnen med regnskyddet på- det är dock mindre mysigt för Moas mamma som inte har paraply men en ulljacka som blir löjligt blöt och tung i regnet, sedan tar det sissådär ett halvår för skiten att torka.

En seg dag, jag har varit sjukt trött efter ännu en gnällig natt, känns som om jag blivit väckt femhundra gånger- i timmen. Mikael och hans pappa var dock här en stund och åt lunch, dem jobbar här i närheten idag och hade ingen lunchrum att tillgå, så vi fick sällskap en liten stund. Panikstädade innan dem dök upp, det blir inte så mkt tid över för städning när man har en spädis att underhålla och det rasslade ordentligt av all skit när jag dammsög. Har upptäckt att Moa gillar dammsugaren, hon satt som i trans och glodde på mig när jag sprang omkring och sög upp det värsta smutset, jag vet att min lillasyster ÄLSKADE dammsugaren när hon var bebis också, så det kanske är en verklig bebisattraktion.
I morgon blir det livat i alla fall, då ska jag till barnmorskan på återbesök, då ska man prata igenom förlossningen, göra gynundersökning (jippie) och diskutera preventivmedel, hon ska få skriva ut nya p-piller till mig, skönt att jag slutat amma nu för annars hade jag inte fått äta p-piller eftersom dem innehåller hormoner som går över i bröstmjölken, ammar man får man välja på minipiller eller spiral och inget av detta lockar mig.
Hur som helst så ska vi träffa Tina och Veronika på stan innan och fika och sen ska dem passa Moa medan jag är hos barnmorskan, det ska bli spännande, hehe.

När min trötta bebis vaknar tänkte jag försöka fixa bilderna som ska bli årets julkort, måste skynda mig innan tomtedräkten jag köpt till henne blir för liten, det är sista chansen nu att knäppa bodysarna i storlek 56.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0