Förbannade jävla...

Givetvis kom fel vagn levererad från Tyskland. Fick ett papper från posten om att dem varit här med paketet i fredags och att dem inte kunde leverera det eftersom dem inte hittade mitt namn på porten, tydligen kan man ju inte ringa och förvarna att man är på väg... Fick ringa runt som fan för att få reda på vart min vagn hamnat eftersom dem glömt att fylla i vart jag skulle hämta vagnen.
Till slut fick jag reda på att paketet fanns att hämta ut på ett postkontor i ett industriområde mot Fiskebäck, så jag fick ta bussen dit och gå omkring och leta som en idiot- mitt lokalsinne är ju noll. Hämtade paketet och fick sen beställa en taxi för att komma hem, omöjligt att kånka hem den där jättelådan. Och hemma upptäcker jag att det är fel vagn, tänkte strunta i det först eftersom den var nästan identisk vagnen jag beställt men givetvis kan man inte justera handtaget på den jag fått och det är ett måste, annars måste ju Moa ligga utåt så att jag inte ser henne när vi kör.
Helvetes jävla skit... Skickat en del mail nu och förhoppningsvis går det att byta mot en riktig Quinny.

Nu måste jag kila, skriver mer sen!

Kommentarer
Postat av: Kristin

Men åh, så irriterande!! Hoppas att det löser sig!

2008-11-10 @ 17:01:12
URL: http://winnertaco.blogg.se/
Postat av: allicen

Va jobbigt! men med en så pass viktig grej vill man nog ändå att det ska blir rätt.. hoppas dom snabbars sig lite med nya leveransen!

2008-11-10 @ 17:31:32
URL: http://allicen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0