Fars dag

Moa har glömt att köpa farsdagspresent till Mikael idag, vilken dålig stil... Hon har varit fullt upptagen med att hålla sin mor vaken i natt (antar att det inte är mer än rätt eftersom hon sover så sjukt bra i vanliga fall), att äta på allt som kommer i hennes väg som man kan få in i munnen (jag MÅSTE se till att filma när hon suger på min haka så att ni får se hur sjukt kul det ser ut, min haka är tydligen riktigt god för hon får in hela den i munnen ibland, haha), att sprattla omkring och skratta åt roliga lampor och sist men inte minst fylla en massa blöjor med gult bajs. Måste säga att jag GILLAR att byta bajsblöjor, det är så roligt att torka bort allt äckligt bajs och se hur ren och belåten hon blir och att sätta på en ny fin blöja- ungefär som att det är roligt att dammsuga när det är riktigt smutsigt på golvet så att man ser hur snyggt det blir när man är klar.
Hur som helst så har hon glömt att köpa present till sin pappa, så jag har lovat att hjälpa henne med detta nu i veckan när pappsen är tillbaka på jobbet och vi är själva och har all tid i världens att smida planer på en fin present. Han ska få en god gryta till middag i alla fall, det passar sig på en söndag och framförallt på en höstig söndag som idag med värsta stormen och ösregn ute.

I dag sov jag till tolv, var helt slut efter natten med en grymtande, kravlande bebis som hållt igång. Hon vaknar inte på nätterna längre, men hon är väldigt nära att vakna många gånger så du får jag lyfta över henne till min andra arm (hon ligger ju på mitt bröst eller tätt, tätt intill på min arm) eller också får man ligga och klappa henne på ryggen eller rumpan en stund så att hon somnar om. Detta är inte speciellt ansträngande men inatt kändes det som om jag fick få henne att somna om 150 gånger i timmen så det blev ingen djupsömn direkt.
Så Mikael gick upp med henne vid 9 och jag sov vidare, gud så skönt. När jag vaknade sprang han ner till bageriet och köpte bullar till mig, måste ha en bulle på morgonen annars blir hela dagen förstörd, min kanelbullecraving sedan graviditeten håller i sig. Han är underbar. Kunde inte ha önskat mig en bättre sambo, eller pappa till mitt barn för den delen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0