Torsdag

Nu sitter jag och surar lite över mina 149 kronor, får bara hoppas att ingen av er läsare gått in på länken och också missat att det kostar, jag FATTAR inte hur jag kunde bli blåst av en sån grej- det har aldrig hänt förut. Jävla idiotsida. Men, men jag är på gott humör idag ändå så jag ska förtränga det där nu!

Har inte sovit något vidare i natt för jag tillät Mikael att krypa över till min sida av dubbelsängen i går kväll bara för att han var så förkyld och febrig och ynklig och det var tydligen väldigt skönt att sova hos mig för jag vaknade inte en enda gång av att hostande eller snorsnytning. Dock vaknade jag själv för att det var så trångt- jag klarar verkligen inte av att ligga på ett sånt lite utrymme, det räcker med att bebisen sparkar som en tok varje gång jag vaknar. Den har förresten lärt sig en massa nya konstiga rörelser i magen nu, jag känner tydligare när den vrider på sig och nu kan man också känna när dem kissar, för då vibrerar bebisarna, trodde först att det var någon form av spädbarns-steppdans som kändes då och då men som sagt så ryser bebisarna när dem kissar och det kan kännas som vibrationer.
Nu är jag i alla fall uppe och mätt och belåten (för stunden) och väntar på att Mikael ska höra av sig med besked om när han kommer hem, troligtvis kommer han att sluta tidigt i dag och i så fall om inte hans förkyldning är värre ska vi ska bussen till Sisjön och Babyproffsen där vi ska köpa vår bilbarnstol. Tror fortfarande att det blir en Brio, kommer nog att köpa till basen också senare men det är lika bra att prata med personalen för att få lite tips. Dem kan ju glömma att dem kan blåsa oss så att vi köper något onödigt dyrt bara sakens skull, en gemensam egenskap som vi har är nämligen är vi är förbannat bra på att hålla i pengar (förutom när det ska handlas mat, då bränner vi SJUKT jävla mycket!).

Och i morgon är Mikael hemma för han ska med mig till barnmorskan mitt på dagen. Det är dags för besök nummer tre nu och jag ska ta en massa blodprover (why god? WHYYY?), lyssna på hjärtat och sedan ska livmodern mätas för att se att bebisens hus är så stort som det bör vara den här veckan.
Det ska bli spännande att se vilket mått jag får på livmodern (SF-mått heter det för att vara korrekt) eftersom att jag får höra att min mage är så himla liten hela tiden, man blir ju nästan nervös och börjar undra om vår bebis kanske är för liten för sin ålder- hemska tanke! Men jag tror att han eller hon växer precis som den ska och att det kommer visa sig att min lilla mage är helt normal.
I går fick jag en jättegullig komplimang av en tjej i mitt forum att min mage var så rund och fin, jag blev alldeles tårögd:)

Här får ni en bild på världens helt klart sötaste kroppsdel!

image200 

Kommentarer
Postat av: stina

vet,handlar ochså mat för en jättesumma i månaden! men det är ju så gott =)

2008-05-22 @ 10:50:22
Postat av: Anonym

söt bild!!!

din blogg är störtskön,ha en god torsdag ``)

2008-05-22 @ 11:09:19
Postat av: Anonym

Jodå, vi är fler som missade att det där testet skulle kosta. Men så är det väl om man är lite för ivrig ibland :)

Och så vill jag säga att din blogg är suverän, följer den nitiskt!

2008-05-22 @ 18:36:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0