Torsdag eftermiddag

Det fanns såklart ingen grillad kyckling i affären, just den ICA-affären är givetvis helt öde jämt bara för att det är den enda som jag har gångavstånd till. Men det blir en kycklingsallad ändå, fast jag får steka fileér till istället. Hatar egentligen att tillaga kyckling, jag får panik av att tänka på alla salmonellabakterier som kan krylla på knivar, skärbrädor och annat efteråt- vidrigt.

I morgon får jag besök av Josse och lille Vincent, som ju faktiskt är vår lilla bebis kusin och helt galet bedårande. Han har redan hunnit fylla fyra månader och är jättestor jämfört med när vi var och kikade på honom första gången. Eftersom att Vincens pappa och min käre Mikael är enäggstvillingar så grubblar jag lite på om våran bebbe kommer att vara lik Vincent som är en KOPIA av Mathias, kan säga som så att blir dem lika blir jag väldigt glad för Vincent är än så länge sötaste bebisen i stan- tills våran tittar ut givetvis.
Hur som helst ska det bli spännande att få en liten inblick i bebislivet! Jag kan ju inte sticka under stol med att jag har INGEN som helst erfarenhet av bebisar, jag blir en riktig nybörjare när det väl är dags, som tur är vänjer man ju sig fort. Men det hade ändå varit käckt att natural-born-baby-person som min kära vän Memme som dessutom jobbar med småttingar hela dagarna på dagis. Jag har praoat på dagis och efter åtta timmar där var jag så trött att jag bara ville grina och dessutom hade jag tovor i hela håret då sexåringarna roat sig med att knyta knutar (eller i deras ögon- flätor) på mig hela eftermiddagen.
Tur att man hinner bli lite barnvan innan våran bebbe blir en elak sexåring.
Förresten har bebis börjat hicka i magen tror jag, det känns som om luftblåsor spricker inne i magen väldigt rytmiskt då och då, eller som en liten fis. Därför har bebisen nu fått namnet "Prutt-bebis" under två dagar, stackarn.

Dags att fixa käk!
Tack för alla gratulationer!

Kommentarer
Postat av: stina

åhh,4 månader...va gulligt :)du får visa bilder imorgon =) =)

2008-05-15 @ 15:06:52
Postat av: emma

gott käk!!

2008-05-15 @ 16:06:56
Postat av: Anonym

åhh va roligt,ha så kul imorgon då!

2008-05-15 @ 16:55:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0