Så trött så trött!

Godkväll!

Vi har varit ute på en lång promenix och kikat i ett köpcentrum en bit härifrån, visade Mikael en massa bebiskläder och så var vi inne i en stor bebisaffär och kikade lite på bilbarnstolar, det är ruggigt svårt att veta vilken man ska välja- den billigaste känns ju lite riskabelt att köpa men å andra sidan är märket Brio så det borde väl inte vara någon skit i alla fall- har ju inte lust att sätta bebben i en stol som är värsta rishögen.

Sedan köpte jag en ny sjal och en hårfärgning då jag ser ut som fan i håret. Eller en toning fick det bli, jag är lite rädd för ångorna från färg så det känns bättre att ta en toning även om det går ut mycket snabbare. Dessutom kan färgen bli konstig av alla hormoner men förhoppningsvis går det lika bra som sist. Är lite småsugen på att göra mitt hår ljusare sen när bebis tittat ut, men det ser så förbannat fult ut med mina svarta ögonbryn till, det tåls att tänkas på...

Nu ska vi titta på film! Tack för alla länkar jag får ska jag säga innan jag glömmer det och till dig som frågade vilken server jag spelar på så är det Aggramar, hehe.

image179

Kommentarer
Postat av: stina

åhh fin sjal =) har blivit het på sjalar den senaste tiden,så fint och uppklätt på något sätt!

2008-05-13 @ 08:52:41
Postat av: emelie

har hittat en dröm

http://www.blocket.se/vi/16361810.htm?ca=15_s

vackraste klänningen hag sett!!

2008-05-13 @ 11:31:10
Postat av: Kristin

ALLA bilstolar som säljs är godkända, det är mest finesser och så som skiljer dem åt!

2008-05-13 @ 18:57:53
URL: http://winnertaco.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0