Olydiga bebis!

Godmorgon!
Nu är det måndag igen och min inbillade sjösjuka är i alla fall långt, långt bort som tur är.
Vill börja med att säga grattis i efterskott till min älskade Emelie som fyllde 21 igår, kom på att jag inte grattade henne i bloggen och ett STOOORT grattis till min gamla bekanta Anna P som fick en liten dotter i torsdags kväll som ska heta Beatrice:) Hur gulligt är inte det då? En liten bebisflicka som heter Beatrice? Jag är inte mycket för gamling-namn egentligen men nu när man föreställer sig namnet framför sig så låter det ju hur sött som helst. Jag blev jätte-jätte-jätte avundsjuk som jag blir varenda gång det föds en liten bebis och gud vad jag hade velat snabbspola de sista veckorna fram till beräknad födsel nu.
Fast å andra sidan sett så kan jag få lite småpanik när jag tänker på att nu är det verkligen inte många helger kvar med bara Mikael-mys och i fortsättningen kommer det att vara full rulle hela tiden så jag ska ändå njuta av vår sista tid då det är bara vi två och inte ett litet pyre som kräver tutte och blöjbytning och uppmärksamhet hela dagarna.

I går skrämde bebis upp mig jättemycket.. Egentligen var det inte konstigt att den var rätt lugn under dagen eftersom den höll på som en propeller hela lördagnatt när jag inte kunde sova, men igårkväll när vi kollade på film så kom jag på att jag inte känt bebben på flera timmar och det hjälpte inte hur mycket jag än knuffade och klämde på magen. När vi la oss kröp till och med Mikael ner och gjorde sina berömda val/säl/späckhuggare-ljud till magen utan att någon hände, visserligen sa han att han hörde det lilla hjärtat galoppera men jag litar inte en minut på att han kan höra skillnad på min puls och bebisens.
Som tur var hann jag inte mer än att lägga mig i min sköna sovställning innan sparkandet började- och det var rejäla "OOPS-nu-är-jag-tveksam-på-att-ifall-det-kom-lite-kiss"-sparkar på min stackars blåsa. Men tack gud att den kom igång för annars hade jag aldrig kunnat somna. Nu har den hur som helst varit helt vild hela natten igen, tycker mig uppleva ett oroväckande mönster då bebisen är pigg som satan när stackars mamma vill sova och tvärtom.

I går tittade vi på "Alvin and the chipmunks" och den var lika ljuvlig som man kan förvänta sig när det är pratande ekorrar med i en film. Kollade även på "Superhero-movie" och en film som hette "Street Kings". Helt okej faktiskt, även om det börjar kännas väldigt uttjatat med det där Scary-movie konceptet där man ska driva med andra filmer.
Nu ska det spelas lite dator tror jag!

Kommentarer
Postat av: M a m m a . J e s s i c a

Goddagens!
Hoppas du haft en bra helg :)
Och att du får en bra dag i dag :)

Kram!

2008-05-19 @ 10:48:03
URL: http://jyees89.blogg.se
Postat av: Emelie M

Nejmen har Anna P fått bebis nu, va roligt.
Känns dock helt sjukt hur mycke (f.d)frillesåsare som är på smällen eller redan fått bebis.
Känns som om alla e me barn =)

2008-05-19 @ 11:34:58
Postat av: Anonym

hehe =)

2008-05-19 @ 13:16:35
Postat av: Anonym

avis! älskar att åka till danmark,så mysigt med båt hehe!

2008-05-19 @ 16:09:00
Postat av: Theres

hehe Min Alvin är uppkallad heter Alvin i chipmunkarna ( men shyyyy säng inget tillhonom :P )

2008-05-19 @ 19:02:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0