Jag vill shoppa!

Har varit rätt duktig idag tycker jag! Håller på och tvättar, har diskat en bamsedisk och varit och handlat, åt precis en ljuvlig tunnbrödsrulle med ost, skinka och gurka i. Har blivit lite av en påläggssnobb nu och köper sån där dyr delikatess-skinka i prassliga omslag och med bilder av grisar som ler och bär höga hattar på framsidan (förlåt till er vegeterianer som läser, jag gillar också grisar men det går inte att komma ifrån att skinka smakar himmelskt).

Har insett att jag är väldigt sugen på att handla nytt. Kan numera använda följande kläder i min garderob:

* Ett par leggings med FYRA hål bara i skrevet, och ännu fler hål på sidorna. Dem är så sköna att jag inte kan slita mig ifrån dem, mjukt bomullsmaterial med resår i midjan och inte bara äckligt strumpbyxematerial.
* Två par mammastrumpbyxor som är vansinnigt obekväma. Nästan alla pratar om hur skönt det är när strumpbrallorna täcker hela magen och går upp till behån men jag kan verkligen inte andas och dessutom kliar det.
* Ett par mammajeans och dem är fula som stryk, och då menar jag verkligen riktigt jävla fula.
* En mammakjol, ett mycket bra köp för den är faktiskt helt okej och ser ut som en vanlig jeanskjol.
* Två par skor, de ena är chockrosa och skär sig med en massa kläder och det andra paret är prickiga och i Mimmi Pigg modell och visserligen söta men sjukt slitna, ingen sliter skor så bra som jag.
* En behå som även den är för liten sedan flera veckor tillbaka men den går i alla fall att få knäppt.
* En tunn jacka som jag haft i snart tre år som också är för liten och för ett tag sen gjorde magen att nedersta knappen FLÖG iväg.

Sedan har jag lite tunikor och linnen och ett par klänningar som fortfarande kan användas, men det mesta är för kort eller också är brösten för stora och allt med exempelvis halterneckringning är bara att glömma.
Jag förtjänar allt en ny bikini så att jag kan bada i sommar, några söta sandaler, en jacka där magen får plats och ett par solglasögon där inte glaset i ena ögat poppar ut hela tiden (det händer visserligen oftast när jag tappar dem i trapphuset men ändå...). Japp det är nog dags för lite shopping tror jag!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Skickar en rolig länk till dig, testa vilken typ av människa du är utifrån din blogg. Gå in på http://www.prfekt.se/typealyzer/

2008-05-21 @ 16:39:14
Postat av: Linnea

Du behöver en ny BH också...! Det är inte bra att ha för liten BH! Man skall vara rädd om sina bröst :)

2008-05-21 @ 17:55:46
URL: http://nea.babyblogg.se
Postat av: stina

är ochså i stoort behov av kläder,senaste lönena har gått till allt för onödigt dyra räkningar så den 25 smäller det,skall inhandlas nya härliga sommarkläder i alla färger =) längtar!

2008-05-22 @ 09:41:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0