Brio Primo

Nu har jag bestämt vilken bilbarnstol vi ska köpa! (Notera att jag säger att JAG har bestämt, när det gäller shoppingbiten är det helt klart jag som får styra och ställa om det ska bli något gjort- Mikael är bara förvirrad och verkar inte alls ha samma panik över tidspressen som jag när det gäller bebisprylar).
Det får helt enkelt bli en Brio Primo, den har ett bra pris och verkar inte på något vis vara sämre än dess dyra konkurrenter, har däremot bara hört bra saker om det här babyskyddet.
Dessutom känns det lite onödigt att köpa till en massa finesser och prylar innan vi ens har en bil faktiskt, man vill ju gärna att stolen ska passa om man lägger ut ett par tusen liksom när vi väl skaffar en bil!

Här har vi det, bebben kommer att vara king of the roads i September!

image197
Hoppas att det finns lite tuffa färger att välja på också, annars får jag bara pimpa stolen med diverse nallar och små kaniner i plyschtyg.

Kommentarer
Postat av: stina

den var jättefin och söt,bebben kommer säkert stortrivas!! ;D

2008-05-20 @ 13:08:19
Postat av: Anonym

my good women!! du har verkligen talang,stäng av datan och skriv en bok istället.

2008-05-20 @ 13:16:51
Postat av: Linnea

Wow, utmärkt smak du har! vi har nämligen just köpt precis en sån! den finns i turkos-blå, grön, svart och brun tror jag... minns inte exakt. Lite trist att det inte fanns några "flickiga" färger, men men... Vi har den blå förstås ;)

2008-05-20 @ 23:00:26
URL: http://nea.babyblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0