Magen vecka 17

image69

Som ni ser börjar den bli större och större, förmodligen kommer det bara säga vips och sedan är jag zebrarandig av bristningarna. Hur som helst är det än så länge bara myspys. (Och ja, jag vet att jag redan har ett par härliga bristningar som lyser så fint på höften men det har jag haft i säkert 10 år och det kan däremed inte skyllas på bebisen).

Den här veckan samlar plutten på sig fett vilket märks tydligt. Har ju haft någon form av craving på färspotatis nu och ätit det tre dar i sträck och nu har jag insett hur sjukt jävla gott det är med smör till, så nu mosar jag potatis med smör hej vilt och nu inser jag att smöret är nog viktigare för mig än potatisen (tur det, eftersom potatisen börjar ta slut... *läskig musik i bakgrunden*).
På tal om mat som tar slut så överväger jag starkt att sticka ner och tända eld på vår mataffär nere vid torget. Redan i torsdags förra veckan var vi där för att handla päronsoda till lilla mig, och då var det stängt för dagen på grund av elhaveri. Det trista är bara att det är FORTFARANDE stängt nu, en vecka senare. Så om vi vill ha något ätbart får vi vackert ta bussen någonannanstans vilket kostar mig 25 spänn per gång eftersom jag inte har något månadskort. Kul.

Förresten är jag nu legitimerat stenpank men har i alla fall fått reda på att jag får mina a-kassepengar på fredag. Wehoo! Det tog bara lite mer än två månader tills jag blev beviljad ersättning! Dessutom har jag fått reda på att jag bara är berättigad till grundersättningen de första månaderna- TROTS att jag betalat in 365 jävla spänn varje månad till rövhålen, först i juni kan jag ansöka om att få ersättningen förhöjd. Så nu kan jag inte räkna med att få ut mer än 4-5000 i månaden. 
Fy fan säger jag, fy fan! Tur att jag är en sparsam person som inte gör av med mycket pengar och framförallt tur att jag inte bor ensam för då hade jag väl hamnat på backen direkt för det finns ju inte en människa som kan försörja sig på den jävla summan. Tvi.

Vill säga lycka till Linnea och Totte som idag ska kolla kön på sin bebbe. Eller lycka till är väl fel ord eftersom det knappast finns någon nitlott. Spännande är det i alla fall!
 

Kommentarer
Postat av: Sarah

Du ett tips, varför inte skaffa metroblogg? Du har väl rätt många läsare så du kan säkert komma upp i det antal besökare som krävs för att få betalt. Visserligen är det inte mycket men det kanske täcker dina bussresor i alla fall ;)

2008-03-26 @ 09:05:51
URL: http://www.metrobloggen.se/evelinassyster
Postat av: Linnea

Åh tack! och vad gullig du är som skriver om oss :) Allt gick så bra så, bebisen har vuxit alldeles som den ska och könet vet du ju redan ;)

2008-03-26 @ 22:39:12
URL: http://nea.babyblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0