Fredag

Det tråkigaste med att vara arbetslös är att fredagskänslan försvinner totalt, fy fan vad jag saknar att vara på jobbet och veta att det är fredag och skutta längs hela korridoren kl 16 när det var dags att gå hem. Mitt jobb var ruggigt jävla tråkigt men GUD så slappt det var ändå, 90 kronor i timmen för att göra i stort sett samma sak som jag gör ny hela dagarna- sitter vid datorn.
Nej, det suger att vara arbetslös. Och jag är ju väl medveten om att ju längre tiden går och ju mer gravid jag blir så minskar risken för att få ett nytt jobb, och dessutom kommer det att bli svårare att jobba när jag är stor som en valross så det känns litegrann som att det är nu det gäller, får jag inte jobb de närmsta två månaderna så är det liksom skitsamma sen. Nåja, huvudsaken är att bebisen mår bra i magen, jag kan leva med att vara uttråkad till döds när man tänker på vad som komma skall.

Denna helgen har vi inte planerat ett skit, det var ett tag sen nu efter alla släktsammankomster. Till påsk nästa helg ska vi till svärföräldrarna och det verkar som om Mathias och Josse också bestämt sig för att åka dit och det innebär ju också att man får tillfälle att träffa lille Vincent, det ska bli mysigt.
Jag har inplanerat en Bert-kväll med Tina och Veronika nu på tisdag igen, vi har typ tvingats skjuta upp den nu sen i somras så nu ska det fan bli av, vad som än händer. Åh, vad jag saknar dem. Ingen har så tuffa kompisar som jag, dem är helt enkelt bäst av de bästa. Den enda fördelen med att vi ses så sällan nu är att då finns det alltid mkt skvaller att dela med sig av (eller jaja, dem har skvaller att dela med sig av och jag kan babbla hej vilt om bebisen).
 
Man märker verkligen nu att det går framåt med graviditeten, man känner alla möjliga konstiga saker från magen. En lite läskig grej är att livmodern kan dra ihop sig av sig själv ibland, men framför allt efter en orgasm. Den blir stenhård och otäck och man känner sig lite som en barnmisshandlare med alla böcker säger att "det känns som massage för barnet"- vilket i sin tur känns lite halvperverst, haha.
För övrigt var jag inte uppe och kissade förrän kl 5 i natt, måste ha varit någon slags rekord.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0