So hot!

Ruggigt svettig natt i dag också... Var uppe och kissade vid två och sedan vid fyra och var klibbigt svettig båda gångerna, och sedan fick min käre tydligen den ljusa idén att öppna fönstret på vid gavel så då vaknade jag av att det blåste värsta orkanen in på mig, så jag fick ställa mig i sängen och balansera och försöka stänga fönstret och upptäckte alldeles för sent att det kryllade med byggarbetare utanför som vanligt och där stod jag och såg vild ut av vrede med tuttarna i vädret och försökte få tag i fönstret (kan inte säga att jag brydde mig så mycket just då, förhoppningsvis var min mage avtändande nog).

Här är våra festliga handdukar som jag pratade om igår, dem är maaagiska!

   

Förbannat gott käk efter grillningen igår, extra smarrig marinad i dag. Mikael är väldigt förtjust i "Smokey Hicory"-marinaden som jag också gillade först tills jag insåg varför smaken är så bekant, dessvärre luktar det faktiskt hasch vilket gör det hela en aning mindre aptitligt. Men igår, oj, oj,oj så gott det blev- vi har blivit såna matvrak nu att vi inte nöjer oss med en köttbit var utan grillar alltid fyra, hehe.
Alkoholfria vinet var helt okej, men om jag ska vara ärlig så försvinner faktiskt all charm från vin när det inte resulterar i att man bli åtminstone lite smålullig, vin brukar ju smaka väldigt mycket bättre om man fått i sig sissådär 6-7 glas redan. I går nöjde jag mig med ett.

I dag vet jag inte alls vad vi ska hitta på, jag slåss mellan att vilja gå ut i det fina vädret och det faktum att jag spyr av värmen i stort sett, börjar klaga och pusta efter ett par meters promenad i solskenet. Men Mikael är lite bakis så jag kanske ska tvinga honom att gå en sväng med mig bara för att jävlas, även om jag misstänker att galna hettan är mer påfrestande för mig än för honom just nu. Fast det är det värt.

Snygg är han i alla fall!
image241

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ska inte din pojkvän bli fotomodell?

2008-06-05 @ 00:08:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0