Gravidsex

Jag kan meddela er att det man hör att gravida kvinnor kan bli helt sextokiga (och ganska skrämmande perversa...) det stämmer bra det, i alla fall för mig. Eller nja, de första tre månaderna när man bara vill kräkas hela tiden är förstås inte speciellt heta och vissa dagar när man känner sig som en förstoppad gasboll är det också no-no, men överlag är jag riktigt sugen just nu, vilket väl är tur för när bebis väl tittar ut lär det väl bli rätt öken ett bra tag, dels för att den lille rackarn kommer att sova ca en meter från vår dubbelsäng och mest för att jag troligtvis lär känna mig rätt öm.

Fördelar med att ha sex som gravid:
* Brösten är väldigt svullna och en aning läskiga, men dem är också väldigt känsliga (och större kan ju tilläggas, vilket de flesta hanar uppskattar).
* Man är svullen mellan benen också, vilket ser ännu läskigare ut än svullna brösten men som också känns väldigt, väldigt mycket bättre.
* Man tänder extra mycket på sin kille, det är grymt sexigt att veta att man bär på hans barn. Låter kanske lite konstigt men jag antar att det inte är mitt fel, utan någon inbyggd hormon i huvudet som ska få mig att föra vidare våra gener i flocken.
* Orgasmerna är kraftigare (vilket också kan vara negativt...)

Nackdelar med att ha sex som gravid:
* Man känner sig väl inte speciellt sexig direkt utan mer som en flodhäst. Har dock hört folk säga att dem känner sig som sensuella gudinnor, kul för dem, men jag håller inte med.
* Ställningar är väldigt begränsade. Min mage är fortfarande relativt liten men de enda ställningarna som inte är vansinnigt obekväma nu är bakifrån från sidan eller möjligtvis på alla fyra, men det är också läskigt ibland för det känns som om magen kommer i gungning så att säga.
* Det spelar ingen roll hur kåt man är, får man en spark från bebis är lusten som bortblåst direkt om man inte har en grymt stark viljestyrka. Men om bebisen skulle ge pappa en spark- då är det verkligen kört (brukar skämta om att det är en liten pojke i magen som vrålar "STAY AWAY FROM MY MOMMIE!").
* Orgasmerna är som sagt kraftigare och även om dem kan vara väldigt sköna så känns det oftast som om man ska kräkas eftersom att hela livmodern drar ihop sig och magen blir stenhård. Urk.
* Man blir kissenödig typ direkt. Det är ingen bra kombination att ha en bebis som trycker på blåsan från ena hållet och en snopp som stöter på från andra hållet. Man är liksom tillräckligt kissenödig redan innan.

Ska väl tillägga att detta är vad JAG tycker, en del sexar på precis som vanligt medan andra sexvägrar i nio månader, men om ni är nyfikna så tycker jag att det kan vara bra att veta att sexet i de allra flesta fall blir väldigt annorlunda om inte annat. Man behöver ju i alla fall inte oroa sig över att bli gravid, höhö.

Nu ska jag kika på lite roliga sexleksakssidor på internet, Kondomeriet i stan har flyttat och jag orkar inte springa omkring och leta efter nya adressen med magen i vädret. Får passa på att vara lite kinky nu, snart lär de enda leksaker vi köper vara betydligt mer oskuldsfulla.

Kommentarer
Postat av: Josse

Haha, passa på nu. Det är betydligt svårare att få till sex (framförallt bra sex) sen när man har en bebis :D

2008-06-17 @ 12:35:49
Postat av: Emelie M

Kondomeriet har bara flyttat en gränd neråt, mot centralen ner.

Var där igår =)



Om du vet vart p-garaget ligger som finns bakom kompassen så hittar du kondomeriet!

2008-06-17 @ 17:50:11
URL: http://emeliesdagbok.blogg.se/
Postat av: Linnea

OMG hur orkar man ens TÄNKA på sex...? jag hade typ glömt av att det ens finns.

2008-06-18 @ 21:22:45
URL: http://nea.babyblogg.se
Postat av: Theres

i´m gona tell you my seekret ( eller hur de stavas ) vi har barn, å visst finns de sexleksaker hemma.....

som små barns förälder måste man hålla lågan uppe :P

ler

2008-06-19 @ 21:17:36
URL: http://theresh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0