Monday

Är lite slarvig med bloggen nu, men Mikael har faktiskt semester så jag passar på att njuta av sällskapet!

Idag har vi städat och haft oss och varit iväg en sväng och hämtat ut våran gratisbox som man får från Pampers på Babyproffsen. Det var en blöjhink, en massa blöjor, en snuttefilt, napp, bröstmjölksskydd och hundra broschyrer från företag som vill sälja en massa saker till en. Funderar lite lätt på att gå med i Go´boken-klubben, vet att mamma var med där när lillasyster var liten och vi fick en massa söta små böcker hemskickat, har redan bestämt att jag ska läsa massor för bebis när den tittar ut redan från när den är liten, det var ju det mysigaste man visste som liten själv.
Skulle sedan kikat inne på Överskottsbolaget men givetvis var det STÄNGT på grund av strömavbrott- vår vanliga jävla tur. Fick i alla handlat lite mat som tröst.

Det är en "fullspäckad" vecka den här veckan, i alla fall i min värld. Ska till tandis i morgon (ska bli spännande att se om salvan jag borstar med som en tok två gånger om dagen har hjälpt), på onsdag är det arbetsförmedlingen som vanligt och på torsdag ska vi till barnmorskan- jag ska försöka lura till mig ett ultraljud för att kontrollera att jag inte har öppnat mig på något vis, har en hel del mensvärk till och från och oroar mig för att bebis ska vilja komma ut i vecka 30 precis som jag gjorde när jag låg i mammas mage. Det skulle inte alls förvåna mig för jag ärver alltid allt dåligt från mor- samt allt dåligt från far. Jag har lyckats samla på mig alla defekter från respektive parter- min vanliga tur.
Mathias ringde också och frågade om vi ville komma till Skene och grilla under veckan, skulle vara trevligt att klämma in, synd att dem bor så förbannat långt bort. Men man kan ju inte sitta och uggla i stan hela sommaren heller för den delen.

Nu ska vi iväg och lämna tillbaka lite hyrfilmer (som vanligt), ska köpa en glass också. Igår köpte jag en Sandwich och upptäckte att den bara hade ett rån, blev lite sur för det var knöligt att äta, väldigt gott ändå dock.


Kommentarer
Postat av: Linnea

Åh, hoppas du slipper föda för tidigt... Förresten, varför har du plötsligt börjat posta de senaste inläggen i "Vecka 11" istället för "allmänt"? Tokstolla! :)

2008-06-09 @ 18:17:36
URL: http://nea.babyblogg.se
Postat av: Josse

Nä, ni stadsbor får komma och andas lite frisk lantluft. Det kan ni behöva :D

2008-06-09 @ 20:45:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0