Min byggare Bob

Ha! Jag visste väl att det soliga vädret var för bra för att vara sant. Fast jag kan inte säga att jag sörjer över att jag slipper svettas som en gris hela nätterna eller sitta på bussen och tro att mitt blod snart börjar koka, MEN det finns ju ett mellanting också. Jävligt trist att den lilla solbrännan jag fick till är spårlöst borta och att man måste bylta på sig en massa kläder, jag tycker att det är galet obehagligt att gå i sandaler eller öppna skor när det regnar.

I går var vi i Kållered med svärföräldrarna, kikade på Coop Bygg och storhandlade på Willys, man blir nästan förbannad över att vi bränner så mkt matpengar på Hemköp och liknande affärer, tänk om man alltid hade haft tillgång till att storhandla på Willys och slapp handla för hutlösa priser fyra gånger i veckan... Köpte världens största matberg för den nätta summan 1500 kr.
Jag skrev ju om att det var så gulligt att Mikael också har börjat bygga bo och vill pyssla med en massa grejer inför bebisens anskomst men nu börjar det gå för långt! Vi har en hyfsat nyrenoverad lägenhet och det enda jag vill göra är att måla om i sovrummet innan bebben kommer, men han har nu börjat planera för att byta golv i hallen OCH köket, bygga igen en dörr, eventuellt sätta in ett till köksskåp och till och med byta bänkskivor i köket PLUS att måla om i sovrummet. Vi såg en massa snygga svarta klinkersliknande golvplattor igår på Coop och sedan en blänkande köksbänksskiva i blänkande material och han blev helt såld. Visst fan, han vill göra om två dörrar med dörrdekor och nya handtag också....
Onödiga pengar tycker jag, och en jääävla massa onödigt jobb men om han vill roa sig med det medan jag är borta (ska passa lillasyster i juli i ett par dagar) så får han gärna göra det, men det ska vara klart och fixat när jag kommer hem så att jag slipper se en massa hemskt byggbråte, jag klarar ju inte ens av när disk står framme, hur fan ska jag då hantera ett halvfärdigt köksgolv? Hemska jävla tanke... Hoppas att detta bara är en fas av pappa-galenskap.

Hur som helst var svärföräldrarna här och fikade efteråt, värmde bullar i ugnen för första gången på flera år och det var väldigt populärt hos matvraket Sofia, jag åt FEM stora kanelbullar, dock bara tre så länge besökarna var här, resten tryckte jag i mig så fort dörren stängdes.
Ska till barnmorskan i morgon så det är bara bra att om jag är fylld med bullar, så att hon släpper sina galna ideér om att jag är någon slags självsvältare när det i själva verket är precis tvärtom. Har dessutom sett att jag har gått upp 2 kilo på vågen här hemma- tur det med tanke på hur stor bebisen är nu. Den har varit lite slö idag sedan jag vaknade vilket jag inte gillar alls, antingen gnäller jag om att den sparkar ihjäl mig som den brukar eller också gnäller jag över att den inte gör det, känns rätt ologiskt. Ska i alla fall bli mys att lyssna på hjärtat i morgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0