Måndag

Jösses, idag var jag trött. Gick äntligen upp 10.15 efter att ha ställt om alarmet femtioelva jävla gånger. Kunde verkligen inte somna igår, låg och grubblade helt frenetiskt över vilka kläder vi ska ha med oss till bebisen på BB- har hört att det smidigaste är att ha omlott-tröjor så att man slipper trä tröjor över huvudet på bebisen men det verkar ju väldigt mycket mer praktiskt att använda sparkbyxor eller långärmade bodys, så slipper man ju pilla på ministrumpor som bäsen kan sparka av också... men sedan läste jag att det är inte bra för navelsträngsstumpen med saker som är knäppta mellan benen för att det skaver. Låg sedan och tänkte ut lämpliga outfits och fick panik över att vi inte har så mycket kläder i storlek 50- så nu måste det inhandlas mer av den varan trots att jag lovat mig själv att ge fan i att köpa pyttestorleken som dem växer ur efter en vecka.

I går tittade vi faktiskt på fotbollen, det är enda matchen vi tittat på under hela EM förutom när töntiga svenska laget åkte ut. Fy fan vad tråkigt, jag tackar gud över att jag lyckats hitta Sveriges kanske enda normala, heterosexuella ICKE-sportintresserade kille. Fotboll är bara kul om man ser det live, om man har någon slags anknytning till laget (nej, jag skiter fullständigt i vad landslaget gör eller ej, det enda som intresserar mig är ÖIS) eller om man åtminstone får dricka öl samtidigt.
Jag hejade i alla fall på Spanien förstås, tyskar skrämmer mig och då speciellt om dem heter saker som "Wienersnauscher" så det var ju festligt att dem vann. För övrigt var det enda underhållande att kommentatorn kallade en spelares pungkulor för "klockspelet".

Jösses nu är jag hungrig, ska springa och fixa ordning något att käka till mig och herrn som just kom hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0