Göttans!

Vi sket i att åka och kika i affärer idag, bussarna går som söndag så det blir inte alls lika smidigt. I stället gick vi ner till pizzerian/restaurangen/puben nere vid torget och åt en väldigt dyr men löjligt god pizza. Jag fick väldig nikotin samt cider-abstinens av att sitta på en uteservering som vanligt men det var ruggigt gött ändå.

 

(Kolla vilket stiligt par, vilken löjligt snygg bebbe vi kommer att få!)

Sedan gick vi en promenad trots att vi var äckligt mätta och hitta ett berg och värsta skogslandskapet mitt emellan lägenhetsområdena i närheten, vi hade inte en aning om att där fanns ens en liten gnutta tall så vi blev jätteförtjusta, gamla lantbor som vi ju faktiskt är. Skönt att veta att det finns annat än asfaltsvägar om man vill busa lite med bebis när den blivit större. Sedan blev det dock varmt som fan och vi såg en död igelkott så då flydde vi platsen.



Sist men inte minst ska jag bjuda på den kanske fulaste bilden på mig själv som jag kunnat med att lägga ut NÅGONSIN, och jag har lagt ut MÅNGA föga smickrande bilder. Bebisen ser ju rolig ut i alla fall, hehe.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0