VÄRDELÖS uppdatering!

Måste be om ursäkt över mitt bloggförsummande den sista tiden, dagarna har bara flugit iväg sedan jag kom hem från mamma och jag har inte ens satt på datorn sedan i måndags eller vad det nu är.

I tisdags ringde Tinis och väckte oss på morgon och bjöd dit mig på middag på kvällen. Jag blev löjligt bortskämd och upphämtad av Veronika när hon slutade jobbet och sedan åkte vi hem till Tinas mammas hus och käkade, jag är inte den enda som passar hus medan mödrarna är och semestrar.
Åt en jättegod middag- själv har jag aldrig lyckats få kyckling att smaka annat än papper så jag är imponerad för det var kanongott, vi satt på altanen och käkade och det kändes lite somrigt för en gångs skull, det skulle inte suttit fel med ett glas vin eller en flaska eller så... Veronika fick kolla in min mage som växt massor sedan hon såg den sist, hon verkade helt fascinerad över hur totalt utplånad min gamla inåtnavel numera är, den är knappt värd namnet navel.
Sedan tog vi en termos kaffe och åkte ner till Lillebybadet och satte oss på klipporna där (det är inte särskilt bekvämt att sitta på klippor när man är gravid men jag ignorerade min protesterande kropp, höhö). Jag var givetvis löjligt badsugen, som tur var så var det rätt sent och lite kyligt annars hade jag inte kunnat motstå ett dopp- med badkläder eller ej. Behöver ändå inte oroa mig för att några småpojkar ska spana bland vassen, dem hade ändå bara blivit rädda om dem såg min blekfeta kropp.
Sedan fick jag skjuts hem också och töserna följde med upp och tittade på nymålade sovrummet och spjälisen, åh så mallig jag är. Jag älskar mina flickor.
Försökte ta lite käcka kort men fick nöja mig med dessa, eftersom fotoobjekten i fråga tydligen var osminkade.

   

I går var det bara Mikaelmys hela dagen, vi var och handlade lite käk och uppdaterade mitt pillerförråd på apoteket och hämtade ut ett litet paket som Mikael beställt till mig, det var en bok "Viskningar" av Dean Koontz som jag velat läsa i många herrans år fast inte fått tag i. Ska bli spännande att se om den är lika bra som Mathias alltid sagt.
Kollade på massor av filmer, kan tipsa om "The Ex"- och varna för "10: 000 BC" som var rätt trist vilket jag i för sig misstänkte, grottmänniskor som krigar är inte min filmsmak direkt. VI har fått hem en grym version av "Sex and the city the movie" också men hittills inte hittat någon text till, och jag vill ha text så att man inte missar en massa kul.
Nu ska här ätas frukost, det har inte blivit av än och det är för fan nästan eftermiddag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0