Svar på kommentar:)

Har fått en fråga som jag tänkte svara på här i bloggen, kan ju vara intressant för flera!

"Hej. Jag har en fråga som kanske låter konstig, men jag ställer den ändå.. I början av din graviditet, kunde du dra in magen då? Alltså, om den var sådär bäbis svullen, kunde du ändå dra in magen lite då? Jag är nämlig orolig för att jag är gravid.. Jag har svullnat lite över min mage och har räknat ut att om jag är det så är jag i omkring 4 veckan.. skall göra ett test på fredag.."

Jag kan fortfarande dra in magen lite grann, underligt nog finns det fortfarande lite magmuskler kvar. Var väldigt irriterad över detta faktum när jag ville att bebismagen skulle synas, men faktum är att det är först i vecka 12-13 som en riktig bebismage kan synas för fram till dess är livmodern så liten att den fortfarande gömmer sig i bäckenet och är omöjlig att se eller kännas uppe på magen, däremot blir många jättesvullna innan dess också för det händer ju mycket i magen- mestadels beror det på gas, hehe.
Ta ett test om du misstänker att du kanske är gravid, men du ska inte oroa dig för att magen redan har börjat växa för det kan bero på massor av andra saker att den är svullen, sedan blir man ju lite paranoid om man misstänker graviditet såklart! Jag har varit stensäker på att jag varit gravid och haft försenad mens flera gånger och det var bara falskalarm.
Lycka till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0