Ms Lonely...

I kväll ska jag sova ensam för min dumma Mikael ska iväg till Mathias på något slags partaj- som tur är så är det korvfest (inga brudar närvarande, bara herrar). Tur det, annars hade jag väl grinat hela dagen tills han gick med på att stanna hemma, min svartsjuka var ju liksom tillräckligt illa förut och nu tio resor värre när jag är gravid.
Första gången jag sover själv här hemma någonsin, och vi flyttade liksom in April 2007. Bebisen är helt galen idag i alla fall, så på det viset får jag ju i alla fall lite sällskap. Förstår inte alls vad den håller på med idag, den bökar som en galning på vänster sida av magen så att jag har vrålat rätt ut ett par gånger, satan vad ont det gör när vad jag antar är nerver kommer i kläm.

Igår kikade jag lite i affärer medan Mikael hade körlektion, köpte de absolut sista bebisplaggen, fyra par miniatyrstrumpor i storlek 13. Helt galet att dem kommer att sitta på bebis fossingar inom kort, det är inte ens sju veckor kvar nu... Håller just på att tvätta alla bebiskläder nu så att det ska vara klart sen, bebisar ska helst inte ha helt nya kläder på sig för det är oftast en massa jobbig lukt på, har tvättat hälften med anti-allergitvättmedel. Höll på att svimma av när jag hade hängt upp vittvätten på tork och insåg att hela tvättställningen var full- jag ska nog inte oroa mig för att vi ska få klädbrist längre direkt...

Undra vad jag ska ägna mig åt ikväll då? Orkar inte åka någonstans i alla fall, hade önskat att jag hade kraft att knalla ut på krogen och festa nykter men jag är i åttonde månaden och det gör ont typ överallt om jag rör mig snabbare än en vaggande anka.
Kanske ska beställa pizza och läsa en massa tantsnuskböcker eller gå till Filmtajm och köpa en gigantisk lösgodispåse och hyra en riktigt fjantig tjejfilm? Hmm, tåls att tänkas på...

En sån här goding sprang jag efter en lång stund på torget härromdagen, den gnydde och ville stanna hela tiden men den dumma matten bara skyndade vidare. Jag vill ha den!


Kommentarer
Postat av: Carin

OM du ska te filmtajm o köpa godis, fråga efter nån som heter victor o säg att du känner carin så får du hyra gratis och halva priset på godis ;)

2008-07-12 @ 17:27:37
Postat av: Emelie

laddda ner forgetting Sarah Marshall.

Skitkul film!

2008-07-12 @ 18:11:04
URL: http://emeliesdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0