Min älskling

Nu har vi två ljuvliga golvfläktar hemma! Helt underbart och käckt med två stycken också för nu slipper vi fightas om vem som ska sitta närmast- och när jag lagar mat i vårt kokande kök så kan jag bara plocka med mig en fläkt och sedan är allt frid och fröjd (dock upptäckte jag att man ska stänga av fläkten medan man kryddar käket...).
Trots fläktarna svullnade mina fötter upp helt sjukt mkt lagom till läggdags, tårna var så tjocka och korvliknande att man inte såg mellanrummet mellan dem, allt trycktes ihop till en enda stor fläsksvål, en KLÖV skulle nog passa ganska bra in på beskrivningen.

I går firade jag och Mikael 16-månadersdag och jag glömde bort det totalt och insåg det inte förrän sent på kvällen, och även om inte Mikael bryr sig så blev jag väldigt besviken på min egen insats som flickvän, jag glömmer INTE datum sådär, snacka om att bebis har tagit över all slags hjärnverksamhet.
Men han fick i alla fall en mumsig middag (färsbiffar med texmexsmak) och en äppelpaj med vaniljsås på kvällen, jag envisades med att ta en portion jag också trots att jag ALLTID vill kräkas efter ett par tuggor paj, recept eller fyllning spelar ingen roll. Men herrn gillar det i alla fall, och det är huvudsaken.
På söndag fyller han år som sagt, och det gör även Mathias med tanke på att dem är tvillingar, och förra året hölls det gemensamt "kalas" här så i år ska vi till Skene och hem till Mathias, skönt att slippa springa och servera kalastillbehör till en massa folk i den här värmen, nu kan jag bara sitta och jäsa i stället.
Jag har fått beställning på en marängswich (stavning?) på kvällen vilket ska bli spännande för det har jag inte ätit på många herrans år, och så får jag väl bjuda på någon sexy surprise- även om det är rätt svårt att känna sig sexig när man ser ut som en blåval, har ju ingen ork eller balans i kroppen till annat än att ligga hela utslagen på sidan och flämta. Tur att inte killar är så kräsna.
Hur som helst blir det en laddning filmer som present den här gången också, letade i flera timmar efter något kul att köpa men beslutade mig ändå för att det är bättre att köpa något som jag VET att han vill ha och inte bara något som jag tycker att han ska vilja ha, det är trots allt hans födelsedag. Vi ska köpa en ny flashig blu-ray-DVD och såna filmer är svindyra så det passar utmärkt att jag köper ett par sådana.

Tänk att jag är så kär fortfarande, så jävla störtkär trots att det har gått lång tid sedan nyförälskelsen borde vara bortglömd. Jag är så vansinnigt lycklig och så glad att jag har hittat någon som det klaffar så jävla bra med. Om ett par veckor är vi dessutom föräldrar och det måste ju vara det ultimata.
Djisses.

Kommentarer
Postat av: The one and only Emmi

Jag är så glad att du är lycklig min skatt:)

F.ö stavas det marängsviss:) Och det är jävligt gott. Har försökt att bearbeta Jari angående det ett tag nu, men det verkar fanimej vara stört omöjligt. Han säger att det är jobbigt att äta marängsviss. Snart skiter jag i vad han tycker och äter skiten själv:) Mums.

2008-07-29 @ 11:54:40
Postat av: Linnea och Anthony

Ja, marängsviss stavas det :)

Jag är också precis sådär otroligt kär så man kan tro att vi nyss träffats. Visst är det fantastiskt? Jag tror det är ett tecken på att man är ämnade för varandra... Vi kan skatta oss lyckliga du och jag! :)

Det är bara att hålla ut nu de sista veckorna, jag vet att det är outhärdligt, men man överlever och sedan när man har sin älskling hos sig så glömmer man hur hemskt det var :)

2008-07-29 @ 15:50:45
URL: http://nea.babyblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0