Godmorgon!

Har precis ätit mina vanliga makrillmackor, fy fan vad gott det är... Min vansinniga hunger och sockersug har lagt sig aningen nu, förmodligen beror det mest på att jag mår så illa hela tiden, det är inte lyckat för matlusten men å andra sidan höll jag på att äta ihjäl mig där ett tag så det är nog bäst såhär trots allt...

Natten sög. Höll mig uppe och vaken till klockan ett för att jag skulle vara så trött som möjligt när jag la mig och slippa ligga vaken och lyssna efter läskiga ljud. Men inte fan hjälpte det. Det stormade som satan ute (scary shit...), jag längtade ihjäl mig efter att ha min sovande Mikael bredvid mig och framförallt var bebis riktigt, riktigt arg. Den är helt galen på nätterna, inatt stack den ut sina vassa små fötter så långt att jag tryckte tillbaka dem i panik för att det kändes som att det skulle säga PLOFF! också har jag en spädbarnsfot utstickande ur kroppen. Hur som helst tog det väldigt, vääääldigt lång tid innan jag somnade.
Det bidde ingen tripp till videobutiken, jag mös med en bok i mitt kuddberg och hade planerat att titta på en film som gick på trean, givetvis visade det sig att jag redan hade sett den så jag valde att fortsätta läsa ut min bok istället, åt Pringles med vitlöksdipp och hade det allmänt gött. Ringde Mikael som var rätt på örat och tackade gud för att jag inte var med på det där fylleslaget, kan inte tänka ut något som hade varit jobbigare än en massa drängfulla killar och stackars lilla jag.

Nu är alla bebiskläder färdigtvättade, förutom dem nya MINIstrumporna som jag givetvis glömde slänga med i tvätten, oj vad det svors när jag upptäckte detta vill jag lova...
Här är en bild på bara vittvätten till bebis så kanske ni förstår att jag har en hel del små plagg redan:



Nu tror jag att jag ska ringa min far, det var ett bra tag sen. Alltid spännande att höra vad som händer för honom i hans galna dejtingvärld.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0