Fucking, fucking heat...

Nej nu jävlar får det räcka! Värmen är inte bara vidrig längre utan helt jävla OUTHÄRDLIG! Lägenheten är en jävla bastu och det är inte bättre utomhus direkt, igår när vi skulle iväg till Videobutiken för att lämna tillbaka film (kan tipsa om "Funny Games U.S förresten) så var mina fötter så svullna att dem inte fick plats i mina flipflop. Och flipflopen är betydligt större än alla andra skor och dessutom har jag töjt ut dem till bristningsgränsen i flera år. Men nej. Jag fick stappla fram med halva foten i skon helt enkelt. Svettas konstant och värmen gör hela bäckenbotten helt svag, det värker som fan i höfterna och ibland så försvinner liksom kraften i underkroppen och benen viker sig, det är inte särskilt trevligt kan jag lova. Men värst är nog att jag verkligen känner hur bebisens huvud guppar mellan benen när jag går, och för varje steg känns det som om man ska kissa ner sig om jag inte kniper stenhårt.
Fy fan vad synd det är om mig just nu, STACKARS Sofia. Måste försöka ta mig till havet, men frågan är hur det ska gå till när man inte orkar gå mer än sissådär 20 meter utan att tjuta som en räv och hänga mig på Mikael. I går var jag så svettig hela kvällen att jag bara gled runt i skinnfåtöljen när jag försökte läsa så till slut gav jag upp och grinade och gick och la mig trots att jag var rätt pigg.

Middag för svärföräldrarna igår. Jag gjorde mitt bästa för att vara social trots att blodet kokade, och maten blev god- dock blev jag vansinnigt besviken på några minibaguetter jag köpt som inte alls smakade vitlök trots att det var vitlöksbröd. Dem tyckte att målningen och våra nya dörrar var kanon, och det är det verkligen måste jag säga. Bastu eller inte bastu- vår lägenhet är förbannat fräsch.
Både Mikaels mor och far tror att vi får en liten pojk. Det känns som om Mikael är den enda som fortfarande är säker på att det är en flicka, jösses vad mallig han kommer att vara om det visar sig att det bara var han som hade rätt. Fast jag tror att lillasyster tror att vi ska få en tös också.

En sak är i alla fall säker, hade det inte varit för bebben i magen hade den här hettan fått mig att hoppa från balkongen. Gjorde fruktsallad med glass igår, den enda svala stunden på hela JÄVLA dagen...

Kommentarer
Postat av: Veronika-appreciating the heat:)

Herrejösses, de måste ja säga att de va längesen du klaga så mkt:) måste vara outhärdligt med andra ord...ska ja komma över å hjälpa dig klämma ut ungen eller? ja kan få dig å skratta så att bebisen blir så sjösjuk av allt guppande att den bestämmer sig för att ta tag i saken i förtid:)

2008-07-27 @ 21:15:20
Postat av: Therese

Pojke pojke pojke! :)

2008-07-27 @ 23:00:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0