Åh fy fan...

Gick precis min vanliga promenadsträcka som jag inte gått på ett par veckor... kan säga att det gick lite långsammare än sist, tog nog runt 45 minuter istället för 15 som det brukar, jag märker inte själv hur långsam jag är längre men jag förstår att det inte går speciellt fort när jag hinner lyssna på typ tre låtar i MP3:n innan jag når nästa kurva...

Det är inte så roligt att vara gravid längre, vissa stunder är det hur mysigt som helst men oftast så vill man bara kräkas eller grina. I dag är det den 3 juli och alltså exakt två månader kvar till vårt beräknade förlossningsdatum och även om hjärnan ibland skriker "Hjälp, bara åtta veckor!!!" så vrålar kroppen konstant "HUR I HELVETE SKA MAN ORKA DETTA I ÅTTA VECKOR TILL???".
Jag är inte ens gullig med min putmage längre, nu känner jag mig bara som en klump. Än så länge kan jag raka mig själv på samtliga ställen även om det krävs en hel del tålamod, men Mikael få knäppa mina sandaler och härromdagen fick den stackaren måla mina tånaglar! Vänster fot gick bra trots att jag fick halvligga i någon bisarr ställning men höger var helt kört, det gick bara inte. Tur att det är hans sista arbetsdag i morgon och sedan har han tre veckor semester, jippie!!! Åh vad vi ska ha det mysigt, det enda som är planerat är en tripp till Ullared på torsdag och att måla om i sovrummet, sen ska vi bara gotta oss. Grilla en massa och igår beställde vi hem ett jävla lass med filmer från cdon.com så det blir en massa mys. Måste verkligen se till att passa på nu...

I dag blev jag uppringd av Försäkringskassan som ville fråga en sak angånde min mammapenning, jösses vilken tur att jag svarade! Vi svarar ALDRIG när det ringer skyddat nummer eller ett nummer som ser lurigt ut, det är alltid bara jobbiga telefonförsäljare som jag blir jättenervös av och lägger på rätt i örat, jag har inte hjärta att säga att jag inte är intresserad. Till exempel så är det konstigt nummer med 01 i början som ringer oss i stort sett varje dag och vi svarar aldrig, och så har det hållit på i ett halvår nu och jag fattar inte hur dem orkar? Misstänker att det kan vara radio och tele-tjänst så vi kommer aldrig någonsin att svara.
Hur som helst var det ren tur att jag svarade i dag, måste varit mitt sjätte sinne. Hon ville bara fråga en snabb grej, för övrigt såg mina uppgifter jättebra ut så jag räknar med att det inte blir något krångel med föräldrapenningen, jihoo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0