Pinsamheter

Tänkte faktiskt lagt upp någon av de fasansfulla videona som Mikael har filmat på mig när jag steker köttbullar och sjunger med MP3:n i öronen. Men det är faktiskt så vansinnigt vidrigt att jag inte kan med det! Och jag är inte den som inte kan bjuda på mig själv, men jag klarade inte ens av att titta klart själv, fick stänga av ljudet i ren panik.
Jag sjunger "I just called to say I love you" och det är verkligen ingen god idé när man har hörlurar i öronen och inte hör sin egen röst. Vill ju bara kräkas rakt ut när raden med "...and I mean it from the bottom of my heaaaaaaart" kommer. Riktigt jävla scary. Då bjuder jag hellre på någon gammal fyllebild, ska se om vi kan luska ut en om en stund.

Igår lagade jag korvstroganoff för första gången i mitt liv. Anledningen är att jag hatar falukorv och aldrig skulle drömma om att tillaga en rätt med falukorv men nu köpte jag lite wienerkorv istället och tänkte att det borde funka fint. Det gjorde det också, tills jag skulle krydda lite och locket på kryddkvarnen lossnade. Miljarder av små svarta svartpepparkulor spred sig runt i köket så jag fick slänga fram dammsugaren under svordomar. Trodde att den mesta pepparn hade hamnat på golvet och inte i korvgojset men jag hade fel, dem gömde sig bara i såsen. Så vi fick sitta och spotta ut kulor under hela måltiden. Eftersom jag är elak och gravid tvingade jag Mikael att ta med sig resterna i en matlåda till jobbet idag. Såhär i efterhand känner jag mig lite taskig.

Idag vaknade jag och grät hysteriskt. "Skrikgråta" som jag kallar det, när man knappt hinner andas mellan alla hulkningar. Anledningen var en vidrig dröm, tänker faktiskt inte gå in på vad men det var gamla minnen som spökade. Hur som helst var jag faktiskt tvungen att sätta mig upp och fortsätta böla för att inte kvävas av mitt eget snor eller något. Samtidigt som det kändes rätt löjligt att grina av en dröm så var det nog rätt nödvändigt att lätta lite på trycket.
Sedan låg jag kvar i sängen i nästan en timme och andades lugnt och försiktigt och försökte känna mig harmonisk för att inte skrämma upp bebisen i magen. De påverkas ju faktiskt redan av mitt humör, åtminstone av stress och om inte den drömmen var uppstressande så är INGET uppstressande.

Nu till den sista pinsamheten för stunden. Gissa vilken låt som jag spelat på repeat nu alldeles för många gånger? "Piece of me" med Britney Spears! Vaaaaarför? För det första är jag en hårdrocksbrud, för det andra tycker jag är Britney är ungefär lika häftig som HIV-mannen. Gud!

Kommentarer
Postat av: Carin

sån guldgruva på nätet! sluta aldrig aldrig blogga!

2008-02-21 @ 13:18:18
Postat av: Linnea

Hjälp! Du kan inte lyssna på den låten Sofia! :O

2008-02-21 @ 13:59:52
URL: http://nea.babyblogg.se
Postat av: Danielle

sådana där mardrömmar är terrible! Kvävas av snor är ingen trevlig erfarenhet.. tror jag. Och tro mig, jag är en hårdrocksbrud jag med.. men piece of me... är äckligt beroendeframkallande.

2008-02-21 @ 15:47:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0