Matmatmat

Yuk, dags för dagens ransion av havregrynsgröt. Dränker man den i sylt så är det faktiskt inte så vansinnigt illa (beroende på vad man jämför med givetvis).

Tänkte trotsa min hälsosamma bebis och äta chips och dipp nu till helgen. Det är tamejfan det bästa jag vet och jag har inte så mycket som smakat på det på över en månad nu. Magen kommer tveklöst protestera och leva djävul ett par dar men jag undrar om det inte är värt det? Kan ju undvika starka smaker som barbeque eller grillchips och dipp med vitlökssmak, och istället välja det mildare alternativet sourcream och onion med lite lökdipp? Jag förtjänar tamejfan att få äta som en normal människa en ynka dag på flera månader!!! Gaaah!

Mikael ringde och fjäskade och ville ha lasagne till middag idag. Det får han faktiskt inte, oavsett hur söt han må vara. Rullade köttbullar som aldrig tycktes ta slut igår i evigheter vid spisen, så nu får han nöja sig med en halvhjärtad matlagningsinsats idag. Kött och potatisklyftor i ugn blir det, väldigt mkt mindre ansträngade än att brottas med en bechamelsås som vill bränna fast hela tiden.

Varför ska just jag få en nyttighetsbebis? Alla säger bara "men det är väl bra att du äter nyttigt", in my ass. Det är säkert jättebra för mina fettvalkar men mindre bra för mitt idiothungriga psyke. Mat är ju det bästa som finns, och då är inte havregrynsgröt och bananer inräknat.
LÅT MIG ÄTA NÅGOT ONYTTIGT FÖR HELVETE!

image5image4

Kommentarer
Postat av: Linnea

Vad säger du? Bananer och havregrynsgröt är något av det godaste som finns ju! Jag brukar ha skivade bananer och honung på min gröt istället för sylt ibland, det är gott =)

2008-02-08 @ 14:20:27
URL: http://nea.babyblogg.se
Postat av: Andrea

Usch för havregrynsgröt! Försökte också vara lite nyttig ett tag men när jag till slut blev tvungen att tvinga i mig gröten så la jag ner. Helt enkelt inte värt det :P

2008-02-09 @ 00:36:11
Postat av: Angelica

Har sagt det tidigare och säger det igen...så kul att du börjat blogga utanför Lunarstorm igen =)

2008-02-09 @ 12:32:19
Postat av: Bosse

OJ OJ vad gröten ser god ut mot det andra på bilden.Sopor är sopor och kommer så att förbli!!hahaha!Ha det gött!

2008-02-11 @ 12:25:46
URL: http://hogrelius.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0