Lite svar på kommentarer:)

Tackar ödmjukast för alla svar jag fick angående namn igår!
Någon föreslog Isabella istället för Isabelle, vi har tänkt tanken vi också men tankarna förs till en person som vi inte är speciellt förtjusta i som heter likadant... Det är jobbigt det här med att en del namn blir totalförstörda när någon idiot heter likadant. Sedan är det ju Mikael då... Han vägrar döpa ungen till något namn som NÅGON människa i världen heter typ, föreslår jag något så säger han "men det hette ju den där kille som bodde granne med blabla i högstadiet". Suck.
Sedan föreslogs Tilda och Emilia vilka också är helt borträknade. Tilda därför att det är namnet på ett av Mikaels gamla ragg (oh ja, jag håller koll på de små slamporna...). Emilia heter Mikaels systerdotter vilket är synd för det har jag alltid tyckt om väldigt mycket.
På killsidan dök Leo och Lukas upp, kan inte påstå att jag är överförtjust i något av dem. Däremot så gillar jag Theo, men det tycker Mikael är bögigt. Kanske har han rätt, jag har väldigt svårt att se en karlakarl framför mig som heter Theo. Dessutom passar det inte ihop med Jack...
Sedan gillar jag Elvira, Maja, Adelina och Fanny också, men det går inte alls för sig det heller för det är jättekonstiga namn som får herrn att tänka på pundare, för att inte tala om engelskans Fanny som betyder fitta.
Suck.

Jag ska snart ta mig iväg till farmor, jag har mått illa sedan igår i eftermiddag, knappt sovit en blund och har dragit på mig en dödlig huvudvärk, men det är bara att ta sig samman. Bebisen i magen må vara världens sötaste, men den är inte vidare trevligt mot sin mor hittills.

P.s Linnea, det var givetvis inte jag som inte stängt toalocket. Att pojkarna aldrig lär sig. D.s

Kommentarer
Postat av: Jessica (sessan_jessica)

Kommer med ett litet namn lite efter, Liam tycker jag är ruskigt fint :)

2008-02-13 @ 19:26:43
URL: http://www.nogg.se/jessicamattsson
Postat av: Andrea

Haha håller du koll på hans gamla ragg? :P Härligt
Jag glömde faktiskt nämna Lydia igår, det tycker jag är väldigt fint men det låter kanske lite för gammalt för dig :)

2008-02-13 @ 23:06:27
Postat av: Linnea

Håller med dig där om Theo. Många av dagens populära namn har jag svårt att föreställa mig varken som välklädd affärsman eller tatuerad MC-knutte. De är helt enkelt för puttinuttiga! Typ Noel, Theo, Melwin, Elliot och såna namn... (säger INTE att de inte är fina!)

2008-02-14 @ 21:15:18
URL: http://nea.babyblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0